FOLLOW US: facebook twitter

Μακρίσια-Ατρόμητος Κ. 3-2: Νίκη στο 94΄ ο Α.Ο.Μ., φωνές ο Ατρόμητος

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Μακρισίων επικράτησε στο 94΄ του Ατρόμητου Καβασίλων με γκολ του Τσίτσου και παρέμεινε σε τροχιά πλέι-οφ, ο Ατρόμητος όμως διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Γ. Καραβίδα. Μάλιστα, μετά τον αγώνα υπέβαλε την παραίτησή του ο επί πολλά χρόνια παράγοντας των κιτρινόμαυρων, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος εμφανίζεται  αηδιασμένος από τη διαιτησία της ΕΠΣΗ, όπως μας είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 14΄με σουτ του Ραυτόπουλου, για να έρθει η ισοφάριση στο 32΄με πέναλτι του Μούτσου που κέρδισε ο Γ. Ηλιόπουλος από τον Κορκό, με τους Καβασιλαίους να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή ότι ο παίκτης έκοψε καθαρά τη μπάλα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 69΄  οι κιτρινόμαυροι έκαναν το 1 – 2 με δυνατό σουτ του Καλουτά από το ύψος της μικρής περιοχής.  Ο Α.Ο.Μ.  πίεσε και ισοφάρισε στο 75΄, με κεφαλιά του Σταματελάτου, ύστερα από σέντρα του Μπαλαούρα.  Στο 85΄  ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-3 με τον Δημητρίου που πλάσαρε από κοντά  πάνω από τα δοκάρια.

Και στο 94΄ ο Μάριος Τσίτσος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με τον  Ατρόμητο να φωνάζει  για το έξτρα λεπτό των καθυστερήσεων που κρατήθηκε από το ρέφερι της αναμέτρησης.

 

Μακρίσια: Καρανικολός, Ηλιόπουλος Γ. (65΄ Αντύπας), Μπαλαούρας, Διονυσόπουλος (78΄ Βλαχόπουλος), Τσίτσος, Μπακόπουλος (42΄Πετρόπουλος), Μούτσος, Καββαθάς, Σταματελάτος, Μάζης, Μπατζάκας.

Ατρόμητος: Καρασούλας, Κορκός, Χατζηγιάννης, Κωστόπουλος Π. , Καλουτάς, Μουσερής, Γεωργόπουλος, Γκίνης, Ντούγκας (85΄ Δημητρίου), Ραυτόπουλος (90΄Αθανασούλης), Μπάχα (70΄ Παπαδόπουλος).

*Το Δ.Σ. του Ατρομητου ευχαριστεί θερμά για την άψογη φιλοξενία τη διοίκηση του Α.Ο. Μακρισίων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος