FOLLOW US: facebook twitter

Μακελειό σε γραφεία εφημερίδας στις ΗΠΑ

Ημερομηνία: 29-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Νέο αιματηρό περιστατικό στις ΗΠΑ, όπου ένοπλος εισέβαλε και άνοιξε πυρ μέσα σε αίθουσα σύνταξης εφημερίδας στην Αννάπολις του Μέριλαντ.

Η ενημέρωση από την αστυνομία της κομητείας Αν Αρουντέλ αναφέρει ότι πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ο ένοπλος έβαλε στο στόχαστρο το προσωπικό της εφημερίδας μέσα από τη γυάλινη πόρτα της εφημερίδας, γαζώνοντας την αίθουσα σύνταξης.

Δεν είναι γνωστά τα κίνητρα του δράστη, σύμφωνα με αξιωματούχους και τοπικούς πολιτικούς.

Η εφημερίδα Capital Gazette της Αννάπολις του Μέριλαντ είναι ιδιοκτησίας της Baltimore Sun και βρίσκεται περίπου τριάντα μίλια ανατολικά της πρωτεύουσας Ουάσινγκτον. Είναι μία από τις πιο ιστορικές εφημερίδες και εκδίδεται από το 1884.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία της περιοχής ένας ύποπτος έχει συλληφθεί, ενώ οι Αρχές προειδοποιούν ότι ίσως να υπάρχουν και άλλοι δράστες στην περιοχή. Πρόκειται για λευκό άνδρα, ο οποίος δεν δείχνει να συνεργάζεται με τις αρχές.

Ισχυρές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας του Μέριλαντ τοποθετήθηκε μέσω Twitter.

Ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας ενημέρωσε μέσω Twitter για το τί συνέβη στο γραφείο του, αναφέροντας ότι ένας ένοπλος πυροβόλησε αρκετούς ανθρώπους μέσα στην εφημερίδα, κάποιοι από τους οποίους είναι νεκροί.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος