FOLLOW US: facebook twitter

«Μαγική Καρναβαλούπολη» στη Βάρδα

Ημερομηνία: 15-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

varda-karnavaliko-treno

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί και το όνειρο της παιδικής φαντασίας ξεκινά

Καρναβαλικές εκδηλώσεις για τις απόκριες, διοργανώνει ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και  βεβαίως την μέριμνα για την όλη διοργάνωση του αρμόδιου αντιδημάρχου της Δ.Ε Τάσου Μυλωνόπουλου, στη Βάρδα το επόμενο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί στην Π.ΕΟ. Πατρών- Πύργου που μετατρέπεται σε μια «Μαγική Καρναβαλούπολη»!

varda-karnavali1

Η αποκριάτικη γιορτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά και έτσι στη Βάρδα από το πρωί, ξεκινά το όνειρο της παιδικής φαντασίας. Στο χώρο θα στηθούν φουσκωτά παιχνίδια, θα υπάρχουν δημιουργικές δράσεις με face painting για τα παιδιά, ενώ το αποκριάτικο τρενάκι θα αναβάλει τις βόλτες τους,! Πρόκειται για ένα ηλεκτροκίνητο τρενάκι με 15 ώρες  αυτονομίας, το οποίο διαθέτει σύστημα ενδοσυνεννόησης οδηγού και επιβατών και ηχητικό σύστημα μουσικής! Παράλληλα θα γίνουν θεατρικές παραστάσεις από την ομάδα θεάτρου theatro theama, με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, ακροβάτες, ανιματέρ και μοναδικές αποκριάτικες κινούμενες φιγούρες καρτούν!

Να σημειώσουμε ότι όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις του δήμου θα είναι δωρεάν.

varda-zogler

Και μασκέ πάρτι το Σάββατο στο Γυμνάσιο Βάρδας για τους μαθητές

Παράλληλα, το προσεχές Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Βάρδας, διοργανώνει αποκριάτικο μασκέ πάρτι για όλα τα παιδιά του σχολείου στην αίθουσα του σχολείου, με μουσική, χορό και τραγούδι. Συμβολική είσοδος 1 ευρώ

varda-parti


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος