FOLLOW US: facebook twitter

Μάχη σε κάθε παιχνίδι

Ημερομηνία: 23-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos1

Το πρόγραμμα Κοροίβου, Απόλλωνα και Κύμης μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

Οχτώ αγώνες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League και ο Κόροιβος, ο οποίος βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από Απόλλωνα Πατρών και Κύμη, είναι αποφασισμένος να παλέψει κάθε παιχνίδι, όσο δύσκολο κι αν είναι, για να επιτευχτεί ο στόχος της παραμονής. Από τους οχτώ αγώνες που απομένουν οι τέσσερις είναι εντός έδρας, με Απόλλωνα, ΑΕΚ, Ρέθυμνο και Προμηθέα την τελευταία αγωνιστική στις 12 Απριλίου. Μακριά από την Αμαλιάδα έχει τον Άρη το προσεχές Σάββατο, το Λαύριο, τα Τρίκαλα και τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αλλά αν οι κυανόλευκοι κερδίσουν τουλάχιστον τα τρία από τα τέσσερα ματς στην Αμαλιάδα και πάρουν ένα εκτός έδρας (το Λαύριο και τα Τρίκαλα είναι στα μέτρα τους), με τέσσερις νίκες δηλαδή, είναι σίγουρο ότι θα εξασφαλίσουν την παραμονή, χωρίς καν να μπλεχτούν σε ισοβαθμίες. Το θετικό είναι πως ούτε οι ανταγωνιστές τους, έχουν βατό πρόγραμμα. Κυρίως  ο Απόλλων Πατρών έχει δύσβατο δρόμο να διανύσει, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Κολοσσό και Λαύριο εντός έδρας και Κόροιβο, Δόξα Λευκάδας, Άρη και Κύμη εκτός. Η ομάδα της Εύβοιας έχει στο «σπίτι» της τη Δόξα, τον Κολοσσό, τον Άρη και τον Απόλλωνα και μακριά από αυτό, το Ρέθυμνο, τον ΠΑΟΚ, τον Προμηθέα και τον Ολυμπιακό. Κοντολογίς, ο Κόροιβος έχει το πλεονέκτημα της μιας παραπάνω νίκης αυτή τη στιγμή και επιπλέον το πρόγραμμά του δεν είναι «αποθαρρυντικό», εν συγκρίσει με τους άλλους δύο διεκδικητές της παραμονής. Βέβαια, τα πάντα κρίνονται στο παρκέ αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος η Αμαλιάδα θα είναι αυτή που θα χαμογελάσει.

Σε στάδιο προσαρμογής ο Μακ Κλέλαν

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία για το σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις  και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ντίνου Καλαμπάκου. Ο νεοαποκτηθείς Έρικ Μακ Κλέλαν συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο, αλλά αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί.

 Στο κλιμάκιο της Εθνικής Παίδων ο Κάτζος

Στο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων για προπόνηση, κλήθηκε για άλλη μια φορά ο νεαρός πόιντ γκαρντ του Κοροίβου, Αλέξης Κάτζος. Ο 15χρονος ταλαντούχος μπασκετμπολίστας θα βρεθεί σήμερα στις 4.30μ.μ. στο ΟΑΚΑ για να προπονηθεί με τους υπόλοιπους 21 παίκτες που έχουν κληθεί. Πρόκειται για ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον ίδιο, ο οποίος εντυπωσίασε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον άψογο χειρισμό της μπάλας στα τελευταία τρία λεπτά που αγωνίστηκε, όσο και για τον Κόροιβο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος