FOLLOW US: facebook twitter

Μάγεψε τα παιδιά ο «φούρνος» του Άη-Βασίλη στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 30-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Με την σημερινή προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ στις 6 το απόγευμα, ολοκληρώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στα Λεχαινά που πραγματοποιήθηκαν όλες τις προηγούμενες ημέρες με την υπογραφή του Ομίλου Έθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών και την συμβολή άλλων συλλόγων, όπως ο σύλλογος Φιλιππων Άνδραβιδας (Ο Σπάρτακος), η Αθλητική Ένωση Λεχαινών Α.Ε.Λ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Α Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών και η Φιλαρμονική Λεχαινών.

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν σύμμαχος της όλης διοργάνωσης αυτές τις ημέρες, ωστόσο υπήρχαν πάντα οι εναλλακτικές λύσεις και έτσι η πλειονότητα των εκδηλώσεων έγιναν σε κλειστό χώρο, στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ με εξαίρεση το φούρνο του Άη– Βασίλη που λόγω της βροχής πραγματοποιήθηκε στο αρτοποιείο του Θόδωρου Συριόπουλου στα Λεχαινά, που προσέφερε και την όλη εκδήλωση στα παιδιά την Τετάρτη το απόγευμα.

Οι μικροί… αρτοποιοί όπως κάθε χρόνο, ζύμωσαν και έπλασαν κουλουράκια και χριστουγεννιάτικα γλυκά εδέσματα, τα έψησαν και βεβαίως στη συνέχεια τα… κατανάλωσαν και πέρασαν ένα υπέροχο και δημιουργικό απόγευμα. Με τις ποδιές και τα σκουφάκια τους υπό τις οδηγίες του αρτοποιού κ. Θ. Συριόπουλου πραγματικά τα κατάφεραν υπέροχα και αποδείχθηκαν εξαιρετικοί βοηθοί του!

Την Πέμπτη το απόγευμα, η συνέχεια των εκδηλώσεων δόθηκε στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ, σε μια εκδήλωση συνδιοργάνωσης του Ομίλου Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών όπου τα παιδιά διασκέδασαν με τον. Ξυλοπόδαρο, τον , Ταχυδακτυλουργό, έγραψαν γράμματα στον Αη Βασίλη και κάρτες με ευχές και βεβαίως μοιράστηκαν δώρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος