FOLLOW US: facebook twitter

Μάγεψαν με το χορό και τα τραγούδια τους!

Ημερομηνία: 15-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Υπέροχη η αποχαιρετιστήρια γιορτή του 10ου Νηπιαγωγείου Πύργου

Μάγεψαν για ακόμα μια φορά, οι λιλιπούτειοι μαθητές του 10ου Νηπιαγωγείου Πύργου με τη θεατρικότητα και το ταλέντο τους στο χορό, στην χθεσινή καλοκαιρινή γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς. Για τους περισσότερους από τους μαθητές, η γιορτή αυτή ήταν και η αποχαιρετιστήρια και ιδιαίτερα συγκινητική καθώς αφήνουν το Νηπιαγωγείο και ετοιμάζονται με όρεξη και αγωνία για το Δημοτικό.

«Χάθηκε το καλοκαίρι» ήταν το θέμα της γιορτής και όλοι μαζί, φρούτα, έντομα, πουλιά, ήλιος, θάλασσα και παγωτά, ενώθηκαν για να το ανακαλύψουν! Τελικά, ύστερα από αγωνιώδη αναζήτηση που συνοδεύτηκε με τραγούδια και χορό για να καλοπιάσουν το καλοκαίρι και να εμφανιστεί, το γλυκό καλοκαιράκι ξύπνησε απ’ το βαθύ του ύπνο και όλοι μαζί γλέντησαν και διασκέδασαν. Εξάλλου, Ελλάδα δίχως καλοκαίρι γίνεται;

Την υπέροχη γιορτή, που απέσπασε το πιο ζεστό χειροκρότημα γονέων, παππούδων και γιαγιάδων, επιμελήθηκαν με πολύ αγάπη, οι Νηπιαγωγοί Κατερίνα Πολύτσογλου και Αλεξία Γεωργοπούλου που στο σύντομο χαιρετισμό τους, ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και καλό καλοκαίρι!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος