FOLLOW US: facebook twitter

Λόρι Κέρι: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Ημερομηνία: 06-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στον Αστέρα, στο ηλειακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ, ο Λόρι Κέρι, μίλησε στο ilia.news και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας: «Δεν έχει σημασία ότι έβαλα εγώ το γκολ. Εκείνο που έχει σημασία είναι ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας, το γεγονός ότι κάνουμε συνολική προσπάθεια. Και το γκολ που σημειώνεται αποδίδεται σε ολόκληρη την ομάδα. Μια νίκη όπως αυτή της Κυριακής, ανήκει πρωτίστως στην άμυνα…».

Για το αν πέρασε από το μυαλό του κάτι την Κυριακή, όταν η ώρα περνούσε και το παιχνίδι χανόταν, μαζί με την πρώτη θέση στη βαθμολογία, ο Λόρι Κέρι απάντησε: «Δεν τα παρατάμε ποτέ. Μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όπως κάναμε με τα Βραχνέικα, όπως μας έκανε εξάλλου και ο Πανηλειακός. Μέχρι το τελευταίο λεπτό τα δίναμε όλα χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτε άλλο από τη νίκη. Και ευχαριστούμε και τον κόσμο γιατί μας εμψύχωσε».

Τέλος, για το επικείμενο ντέρμπι κορυφής με τον Αστέρα Βλαχιώτη, είπε: «Και το ματς της ερχόμενης Κυριακής το βλέπουμε σαν όλα τα άλλα παιχνίδια. Δεν το βλέπουμε σαν ένα ντέρμπι κορυφής. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο, θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες του και θα πάμε να τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος