FOLLOW US: facebook twitter

Λυτρωτής ο Παρασκευόπουλος

Ημερομηνία: 30-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa2

Δόξα Ν.Μ.-Αλφειός  1-0

Η Δόξα Ν.Μ. κέρδισε δύσκολα 1-0 στο 91΄ τον καλά στημένο Αλφειό, το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Ν.Μανολάδας. Οι «πράσινοι» του Επιταλίου με διπλή ζώνη άμυνας, κράτησαν μακριά από την εστία τους επιθετικούς της Δόξας, η οποία είχε την εδαφική υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Αλφειού. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες στην κόντρα, να προηγηθούν στο σκορ, στο 55΄ με σουτ του Μάζη πάνω από τα δοκάρια και στο 72΄ σε πλασέ του Μακρή από αριστερά μέσα στην περιοχή. Η λύτρωση για τους «αετούς» ήρθε στο 91΄ με τον έμπειρο Βασίλη Παρασκευόπουλο, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα, τρία λεπτά νωρίτερα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων λοιπόν, έγινε η σέντρα από αριστερά, ο Μπίζος έδιωξε με γροθιές ασθενώς και ο Παρασκευόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή για επιθετικό φάουλ του Παρασκευόπουλου πάνω στον Μπίζο, πριν ο επιθετικός της Δόξας σκοράρει.

Δόξα Ν.Μ.: Αγγ.Κανελλόπουλος, Σιούλας (80΄ Μπάμιατζης), Αυγερινός, Κολτσίδας, Σοφιανόπουλος, Λιβάνης, Κ.Στ. Δημητρόπουλος (53΄ Αλ.Κανελλόπουλος), Μπισμπάρδης, Καταβάτης, Καζαντζής, Μηλαδόπουλος (88΄ Παρασκευόπουλος).

Αλφειός: Μπίζος, Πρίφτης, Ηλιόπουλος, Μανέτας, Σεμπέκος, Παναγόπουλος, Μάζης, Κακαλής, Πεσκελίδης (87΄ Δασκαλάκης), Νικολόπουλος, Μακρής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος