FOLLOW US: facebook twitter

Λουκουμάδες από τα χέρια των παιδιών!

Ημερομηνία: 21-02-2017 | Συντάκτης:

eeeek-loukoumades-paidia

Σήμερα στην κεντρική πλατεία Πύργου από τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Μια ακόμα δράση, που στοχεύει στην ενθάρρυνση των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου και στην ένταξη τους στην κοινωνία, πραγματοποιεί το ειδικό αυτό σχολείο σήμερα από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία Πύργου.

Οι μαθητές, με τη στήριξη του ΙΕΚ Σμαρνάκη, θα φτιάξουν και θα προσφέρουν φρέσκους λουκουμάδες αλλά και αρωματικά αφεψήματα από το Βοτανοπωλείον Καπώνη, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

δράση που θα κάνει το σχολείο μας
Η ενδιαφέρουσα αυτή δράση, θα ξεκινήσει με την φιλοξενία των μαθητών του ειδικού σχολείου στη φιλόξενη καφετέρια της πόλης «Corte» στην κεντρική πλατεία όπου θα τους προσφερθούν γευστικοί χυμοί. Στη συνέχεια οι μαθητές μαζί με τους ανθρώπους του ΙΕΚ Σμαρνάκη, θα φτιάξουν λαχταριστούς λουκουμάδες τους
οποίους θα προσφέρουν με χαρά στους συμπολίτες μας. Επιπλέον, θα
προσφερθούν αρωματικά αφεψήματα από το Βοτανοπωλείον Καπώνη. Την όλη
εκδήλωση θα συνοδεύσουν μουσικά ήχοι από σαξόφωνο και ακορντεόν.

Στόχος τους είναι να περάσουν μια όμορφη μέρα γεμάτη εμπειρίες και όμορφες στιγμές που θα ενθαρρύνουν τους μαθητές του σχολείου. «Είμαστε συγκινημένοι από τη γενναιοδωρία, ευαισθησία και την έμπρακτη συμπαράσταση των επιχειρηματιών της πόλης μας, των ιδιοκτητών του Café  Corte στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου, του ΙΕΚ Σμαρνάκη και του Βοτανοπωλείου Καπώνη, οι οποίοι στηρίζουν τις δράσεις του σχολείου μας» επισήμανε η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. κ. Αγγελική Πετρόγιαννη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος