FOLLOW US: facebook twitter

Λεωνίδιο-Αστέρας Αμαλιάδας 1-6: Έξι γκολ και στο +6!

Ημερομηνία: 06-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κέρι έκανε χατ-τρικ χθες στο Λεωνίδιο.

 

Ο Αστέρας διέλυσε το Λεωνίδιο και απομακρύνθηκε από τους διώκτες του

Ο Αστέρας έκανε πάρτι χθες στο Λεωνίδιο της Αρκαδίας επικρατώντας της αδύναμης ομώνυμης ομάδας με 6-1. Έτσι, οι βυσσινί έκαναν το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με τις γκέλες της Καλαμάτας και του Αστέρα Βλαχιώτη (έφεραν ισοπαλίες σε Πύλο και Ζάκυνθο αντίστοιχα) απομακρύνθηκαν 6 βαθμούς από τις δύο συγκεκριμένες ομάδες και 7 από τον Πανηλειακό, που φαντάζουν ως οι μεγάλοι αντίπαλοί τους για την 1η θέση.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά, μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, θέλοντας να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι και μόλις στο 35ο δευτερόλεπτο (!) ο Κέρι άνοιξε το σκορ. Στο 22’ ο Τόρες έκανε το 0-2, ενώ ο Κέρι και πάλι στο 33’ έγραψε το 0-3, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Μαρουκάκης στο 52’ πέτυχε το 0-4, ενώ ο Κέρι σημείωσε το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 78’. Ο Μαρουκάκης  έκανε το 0-6 στο 82′ , με το Λεωνίδιο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με το Χιώτη. Επόμενος αντίπαλος για τους Αμαλιαδίτες, η Αχαϊκή την προσεχή Κυριακή, εντός έδρας.

Λεωνίδιο: Κ. Γιαννούσης, Γρ. Λάτσης, Βρεττάκης (46’ Καττής), Κυρίος (90’ Μπαϊρακτάρι), Μπούρας, Σ. Γιαννούσης, Χιώτης, Τσεμπελής, Λάλας (65’ Δολιανίτης), Κατσικαδάς, Μπακάλης-Κέλλυ (68’ Γεωργ. Λάτσης)

Αστέρας Αμαλιάδας: Καβουσάκης, Μπουζούρας (68’ Παγώνης), Μπουτσικάκης (75’ Παπαδόπουλος), Σταθάκης, Αρβανίτης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (60’ Κυριάκος), Ρόβας, Μαρουκάκης, Κέρι, Τόρες (81’ Κασάπης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος