FOLLOW US: facebook twitter

«Λευκή Νύχτα» στις 18 Φλεβάρη στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 01-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Οικονομία

leyki-nyxta-amaliada

Ανακοινώθηκε στην κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου

Την 1η «Λευκή Νύχτα» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Η ανακοίνωση, έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου από τον πρόεδρο Νίκο Σαψάλη, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Αmalias Hotel, στην Κουρούτα.

Στην εκδήλωση κοπής, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες μέλη του εμπορικού συλλόγου της πόλης αλλά και φορείς της Ηλείας, ο κ. Σαψάλης, στο σύντομο χαιρετισμό του, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά, μίλησε για τη δυσοίωνη πραγματικότητα που βιώνει η αγορά τονίζοντας ότι κλείνει το ένα κατάστημα μετά το άλλο και πως αντί για πελάτες στα μαγαζιά μπαίνουν μόνο εισπρακτικοί μηχανισμοί και ελεγκτές του κράτους. «Παρά τις δυσκολίες, προσπαθούμε ως Σύλλογος συμμετέχοντας σε δράσεις και εκδηλώσεις στην πόλη και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διοργάνωση της 1ης Λευκής Νύχτας στην Αμαλιάδα που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Στόχος μας, η προσέλκυση επισκεπτών από όλη την Ηλεία και τη Δυτική Ελλάδα, για αυτό και σας καλώ όλους να αγκαλιάσετε με τη συμμετοχή σας το νέο αυτό εγχείρημα».

Ολιγόλεπτο χαιρετισμό απεύθυναν ακόμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως ο Δήμος στέκεται δίπλα στον Εμπορικό σύλλογο και προσπαθεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του να βελτιώσει την καθημερινότητα της πόλης δημιουργώντας τις συνθήκες για τη λειτουργία των επιχειρήσεων ενώ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Κώστας Πετρόπουλος αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία μεταξύ των δυο συλλόγων και τόνισε πως θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της 1ης Λευκής Νύχτας στην Αμαλιάδα.

Οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση του αυτοκινητόδρομου Πύργου- Πατρών, σχολιάστηκαν όμως στη διάρκεια των χαιρετισμών τους, τόσο από τον πρώην δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη που εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Υποδομών όσο και από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσο, ο οποίος εξέφρασε την απαισιοδοξία του για το σημαντικό αυτό αναπτυξιακό έργο για το Νομό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος