FOLLOW US: facebook twitter

Λευκή… ισοπαλία

Ημερομηνία: 27-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kragkaris

ΑΠΟ Κουρτεσίου- Αλφειός Επιταλίου 0-0

Σ’ ένα δυνατό ματς ΑΠΟΚ και Αλφειός «κόλλησαν» στο 0-0, παρότι και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα.Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν «κλέψει» τη νίκη στις καθυστερήσεις, όταν ο Μάζης μόνος του μετά από συρτή πάσα αστόχησε, χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα, ενώ ο ίδιος παίκτης κατά την διάρκεια της αναμέτρησης είχε κι άλλες καλές στιγμές.Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν επίσης τις προϋποθέσεις για ένα γκολ και κυρίως στο α’ ημίχρονο, χωρίς όμως κι αυτοί να μπορέσουν να αξιοποιήσουν κάποια κι έτσι το 0-0 παρέμεινε σαν σκορ ημιχρόνου.

Στο Κουρτέσι ο Γιάννης Κράγκαρης

Στον ΑΠΟ Κουρτεσίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κράγκαρης, ο οποίος προσφάτως έλυσε την συνεργασία του με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποτελέσει ένα δυνατό «εργαλείο» στο «οπλοστάσιο» του Δημήτρη Κουρή.

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΚ: Πετρόπουλος, Φιλιππακόπουλος (70’ Σιδηρόπουλος), Κόστα, Λυκουργιώτης (55’ Σωτηρόπουλος), Π. Κωστόπουλος, Μπιτούνης, Α. Κωστόπουλος, Τσιβγινίδης, Αποστολόπουλος (80’ Κακαφώνης), Κ. Καπώνης, Κ. Κουργιαλάς.

ΑΛΦΕΙΟΣ: Χορτάτος, Πρίφτης, Ηλιόπουλος (75’ λ.τ. Δασκαλάκης), Μερτζάνης, Μανέτας, Παναγόπουλος, Τεκερλέκης (50’ Νικολόπουλος), Μάζης, Μακρής, Πεσκελίδης, Κακκαλής (70’ Κακολύρης).

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος