FOLLOW US: facebook twitter

Λαμπρή και φέτος η γιορτή του Φιλαθλητικού

Ημερομηνία: 09-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

filathlitikos-2

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος Χορός του Φιλαθλητικού την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο “Ροτόντα”, στον οποίο παραβρίσκονται αθλητές, γονείς αλλά και φίλοι του συλλόγου από όλα τα τμήματα (μπάντμιντον, τένις και ποδηλασία), με απώτερο στόχο μια φορά το χρόνο να μαζεύεται όλος ο Φιλαθλητικός. Κατά γενική ομολογία η φετινή γιορτή ήταν η πιο επιτυχής όλων των ετών. Ο κόσμος  πολύς που γέμισε το εστιατόριο (περίπου 195 άτομα παρευρέθηκαν), το κέφι αμείωτο, η συγκίνηση έκδηλη…. Στην αρχή το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Φιλάθλητικού Αθηνόδωρος Τρυφωνόπουλος που καλωσόρισε όλο τον κόσμο και μίλησε περιληπτικά για την χρονιά που πέρασε, ενώ ταυτόχρονα έκοψε και την πίτα του συλλόγου. Μετά μια σύντομη αναφορά έκανε ο προπονητής Παναγιώτης Τσόκος που στάθηκε περισσότερο στη μεγάλη προσέλευση του κόσμου και στο γεγονός ότι η γιορτή του Φιλαθλητικού συνέπεσε με τα 15 χρόνια του σωματείου, που ιδρύθηκε το 2002 και μπήκε δυναμικά στα αθλητικά δρώμενα.

filathlitikos

Οι απονομές

Έπειτα,  ακολούθησαν απονομές στους αθλητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε κάνοντας πανελλήνια διάκριση. Οι αθλητές αυτοί είναι οι εξής: Ραφαήλ Βάγιας, Κωνσταντίνα Κατσίγιαννη, Κυριάκος Κατσιαδράμης, Ευγενία Νικολακοπούλου, Αντωνία Βλαχαντώνη, Παυλίνα Βλαχαντώνη, Γεωργία Γαβρά, Νικος Ψυχαλίνος, Αλεξανδρος Δημόπουλος, και Θανασης Παπαδάτος. Τις απονομές στους διακριθέντες αθλητές έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλαθλητικού, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Βλαχαντώνης, ο Γραμματέας του Δήμου Πύργου Χάρης Αντύπας που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση, η πρώην Γραμματέας του Φιλαθλητικού κα Σοφία Κίτσου και η αθλήτρια του συλλόγου Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η λαχειοφόρος είχε κεντρικό δώρο ένα ταξίδι για 2 άτομα σε εγχώριο προορισμό. Το φλουρί έτυχε στον αθλητή του τμήματος ποδηλασίας Γιώργο Μπούσδα και αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό. Τέλος, ο Φιλαθλητικός ευχαριστεί θερμά τους δωροθέτες της λαχειoφόρου που και φέτος αγκάλιασαν με θέρμη το σωματείο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος