FOLLOW US: facebook twitter

Λάμπης Αριστειδόπουλος: Προτεραιότητα στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Ηλείας

Ημερομηνία: 10-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

aristeidopoulos-lampis

Από τα σημαντικότερα θέματα στην συνεδρίαση της  Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ήταν η ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Εργασίες Συντήρησης – Αποκατάστασης Αντιπλημμυρικών Έργων Ποταμού Αλφειού Π.Ε. Ηλείας Ετών 2015-2016», προϋπολογισμού 1.000.000,00€.

Έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την πρόληψη και αποφυγή πλημμυρικών κινδύνων που θα προστατεύσει το παραποτάμιο περιβάλλον, θα βελτιώσει την υδραυλική συμπεριφορά όλου του οικοσυστήματος, θα προστατεύσει τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις παράλληλα όμως θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Με κάθε τρόπο προσπαθούμε σε συνεργασία με την Δ/νση Τεχνικών Έργων, να συντομεύσουμε τις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες που διέπουν τους διαγωνισμούς ώστε να υπογραφεί η σύμβαση και το συντομότερο δυνατόν να γίνει η έναρξη των εργασιώ , τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

Επίσης ο κ. Αριστειδόπουλος επεσήμανε την ανάγκη αξιοποίησης κονδυλίων από όλους τους φορείς για την αντιπλημμυρική θωράκιση όλης της ΠΕ Ηλείας διότι δυστυχώς τα καιρικά φαινόμενα πλέον είναι απρόβλεπτα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος