FOLLOW US: facebook twitter

Λάμπης Αριστειδόπουλος: Η τοποθέτησή του για τον προϋπολογισμό 2018 της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας

Ημερομηνία: 19-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Λάμπης Αριστειδόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος: Η τοποθέτησή του για την έγκριση του προϋπολογισμό 2018 της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας

«Στόχευση και προσανατολισμός του προϋπολογισμού 2018 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μέσω της υλοποίησης έργων υποδομών (ΕΣΠΑ), συνόλου δραστηριοτήτων, παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών, είναι η υποβοήθηση της επιχειρηματικότητας, του πρωτογενή, του δευτερογενή και τριτογενή τομέα, με παράλληλη έμφαση (κυρίως μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων) στην ενίσχυση των αδυνάτων που έχουν πληγεί από την παρατεταμένη ύφεση, οικονομική και κοινωνική κρίση.

Μπορεί οι χρηματοδοτήσεις από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για συντηρήσεις δρόμων και υποδομών, αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, δακοκτονία, ανελαστικών-λειτουργικών δαπανών κλπ. κάθε χρόνο να είναι πιο μειωμένες, μέσω όμως διαφανούς και στοχευμένης δημοσιονομικής συνέπειας θα καταβληθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπισθεί (όσο βέβαια είναι εφικτό) το σύνολο αυτών των αναγκών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος