FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Τρεις για ανανέωση

Ημερομηνία: 10-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όλα ανοιχτά με Γκότσερ, που του λείπει η Ελλάδα!

Στον Κόροιβο από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με κάποιους Έλληνες παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα.

Ο προπονητής Ντίνος Καλαμπάκος επιθυμεί την παραμονή του αρχηγού Αντώνη Μιχάλογλου, του Γιάννη Σαχπατζίδη και του Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη. Οι τρεις τους είχαν ενεργό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα και ο Παγκρατιώτης coach θέλει να τους έχει στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο πρώτοι, Μιχάλογλου και Σαχπατζίδης υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία και είναι λογικό οι συζητήσεις περί ανανέωσης να καθυστερήσουν. Όσο για τον Σπυριδωνίδη, ο οποίος ήταν ο παίκτης-κλειδί στον τελευταίο αγώνα με τον Προμηθέα, που έκρινε την παραμονή, θα του γίνει πρόταση ανανέωσης και εναπόκεινται στις προθέσεις του η παραμονή του ή όχι στην Αμαλιάδα.

Ανοιχτό του Γκότσερ

Αναφορικά με τους ξένους παίκτες, ο Ντίνος Καλαμπάκος θέλει να έχει στα πλάνα του τον πολυτιμότερο παίκτη του Κοροίβου φέτος, τον Αμερικανό γκαρντ Τόντρικ Γκότσερ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές του απαιτήσεις. Αν αυτές δεν κριθούν υπερβολικές για το μπάτζετ του συλλόγου, θα γίνει προσπάθεια να συνεχίσει στους «κυανόλευκους». Ο ίδιος ο παίκτης πάντως, έχει δεθεί με την Ελλάδα και προ δύο εβδομάδων έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως του λείπει πολύ η χώρα μας και ανυπομονεί να επιστρέψει στο εξωτερικό, ώστε να συνεχίσει τα όνειρά του!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος