FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί, δυνατοί»

Ημερομηνία: 16-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι κινήσεις για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας

Πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η προγραμματισμένη ανοιχτή συγκέντρωση της ΚΑΕ Κόροιβος στο Λαζαράκειο, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και το μήνυμα ήταν «συνεχίζουμε όλοι μαζί, δυνατοί». Το «παρών» έδωσαν 100 περίπου άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Κόροιβο και πριν την έναρξη της συγκέντρωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος Ηλία Θλιβερού (παραβρέθηκε ο αδερφός του, Χρήστος). Ο γενικός αρχηγός, Σάκης Κάτζος,  υπογράμμισε ότι μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα στο ρευστό με το οποίο θα κινηθεί η ομάδα, ωστόσο το φετινό «θαύμα», να σωθεί η ομάδα με μόλις 180 χιλιάδες αγωνιστικό μπάτζετ, βοήθησε να καλυφθεί «τρύπα»  της τάξεως των 100 χιλιάδων και το σχεδόν απελπιστικό άνοιγμα των 260 χιλιάδων μετά την προπέρσινη κρίση και τα capital controls, να περιοριστεί στα 160, τη στιγμή που υπάρχουν στην τράπεζα και οι 100 χιλιάδες της εγγυητικής.

Ενίσχυση από παντού

Στη συζήτηση μετείχαν και οι «Koroivians», τους οποίους εκπροσώπησε ο Πάνος Κινινής και έκαναν λόγο για ακόμα μεγαλύτερη εγγραφή μελών (στόχος τα 300 μέλη), η οποία θα αποφέρει αρκετές χιλιάδες ευρώ μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε από το εμπορικό τμήμα η σκέψη να λανσάρει μασκότ,  από την διαφημιστική προώθηση της οποίας θα μπουν χρήματα στα ταμεία.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, γράφτηκε στους «Koroivians» και υποσχέθηκε να έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες τόσο στην Ηλεία, όσο και στο ηλειακό λόμπι των ΗΠΑ και να ζητήσει την οικονομική ενίσχυση των κυανόλευκων.

Κάτι αντίστοιχο πρότεινε και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Παπαδάτος, σχετικά με Αμαλιαδίτες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα.

Επιπλέον, προτάθηκε να  διοργανωθούν κάποιες συναυλίες από Αμαλιαδίτες καλλιτέχνες και τα έσοδα να πάνε στον Κόροιβο, ενώ τονίστηκε πως κάθε πολίτης μπορεί να προσφέρει στο σύλλογο ακόμα και με προϊόντα που χρειάζεται η ομάδα όπως εμφιαλωμένα νερά, tapes κ.α..

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι σύντομα θα γίνει Γενική Συνέλευση των μετόχων για να συμπληρωθεί η κενή θέση που άφησε ο Ηλίας Θλιβερός, καθώς και αυτή του αποχωρήσαντος Γιώργου Μαραγκού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος