FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Ντίκερσον, ο 6ος ξένος

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Τζόρνταν Ντίκερσον είναι ο 6ος ξένος του Κοροίβου, ο οποίος αναμένεται σήμερα Δευτέρα στην Αμαλιάδα για να ενσωματωθεί στους κυανόλευκους.

Ο Ντίκερσον είναι 24 ετών, Αμερικανός σέντερ, με ύψος 2.17μ. και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πατρών, όπου σε 14 παιχνίδια στη Basket League είχε μέσο όρο 10 λεπτά συμμετοχής, με 1.4 πόντους και 1,6 ριμπάουντ.

 

Φιλική ήττα από το Περιστέρι

Στα αγωνιστικά, ο Κόροιβος στην γενική πρόβα πριν την έναρξη της Basket League, ηττήθηκε 82-80 στην παράταση από το Περιστέρι, το Σάββατο στο κλειστό της Αμαλιάδας.

Οι κυανόλευκοι φάνηκαν κουρασμένοι από τα τελευταία διαδοχικά παιχνίδια (τις τελευταίες δέκα μέρες έπαιξαν δύο φιλικά με τον Απόλλωνα και τον αγώνα Κυπέλλου με τον Προμηθέα) ενώ ο Τζάχι Κάρσον αγωνίστηκε μόλις 7 λεπτά, λόγω κόπωσης.

Το Περιστέρι ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο το α΄ ημίχρονο (22-29 τελείωσε το α΄ μέρος), αλλά στο β΄ μέρος ο Κόροιβος ισορρόπησε και το παιχνίδι πήγε πόντο-πόντο. Ο αγώνας οδηγήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο, όπου εκεί οι Περιστεριώτες φάνηκαν πιο ψύχραιμοι στα τελευταία δευτερόλεπτα και πήραν τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 10-15, 22-29, 44-45, 70-70 (κ.α.), 80-82 παρ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος