FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Μπορεί το διπλό στα Τρίκαλα

Ημερομηνία: 18-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι παίκτες που ξεχωρίζουν στους Θεσσαλούς

Ο Κόροιβος δίνει το Σάββατο στις 6.30μ.μ.  κρίσιμο παιχνίδι στα Τρίκαλα με την ομώνυμη ομάδα, όπου με νίκη θα κάνει το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή στην Basket League καθώς θα ξεφύγει 3 νίκες από την ομάδα της Θεσσαλίας, η οποία βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα απολύτως στα μέτρα του Κοροίβου. Έχει μόλις δύο νίκες (εντός έδρας) σε δώδεκα αγώνες, επί του Λαυρίου (91-79) για τη 2η αγωνιστική και επί του ΠΑΟΚ (87-78) για την 4η αγωνιστική.

Έκτοτε έχει 8 σερί ήττες, που τους οδήγησε στην αλλαγή προπονητή πριν μια εβδομάδα, προσλαμβάνοντας τον Φώτη Τακιανό στη θέση του Κώστα Μέξα. Τα Τρίκαλα διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος μετά τον Άρη, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο μόλις 69 πόντους και την τρίτη χειρότερη άμυνα μετά τον Πανιώνιο και το Φάρο, καθώς δέχονται 82 πόντους ανά αγώνα.

Οι παίκτες που ξεχωρίζουν

Στα ατομικά στατιστικά, πρώτος σκόρερ των Τρικάλων είναι ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ Λαμόντ Μάρεϊ με 12,7 πόντους, όχι όμως με ιδιαίτερα καλά ποσοστά (45% στα δίποντα, 32 στα τρίποντα και 69 στις βολές) και τον ακολουθεί ο επίσης 23χρονος Αμερικανός πόιντ-γκαρντ ΣονΝτρε Τζόουνς με 12,5 πόντους και 39% στα δίποντα, 34 στα τρίποντα και 83 στις βολές, ενώ μοιράζει και 3 ασίστ ανά παιχνίδι. Τρίτος σκόρερ είναι ο 22χρονος Σέρβος πάουερ φόργουορντ/σέντερ Μάρκο Τέγιτς με 9.8 πόντους και 5 ριμπάουντ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και ο 20χρονος  γκαρντ Μιχάλης Λούντζης, που είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Πέτυχε 11 πόντους στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και 17 κόντρα στον Κολοσσό, με πολύ καλά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα.

Και ο Τάταρης στο ρόστερ

Στο ρόστερ των Τρικάλων είναι και ο 20χρονος Πυργιώτης σέντερ Διονύσης Τάταρης, που  ήταν μέλος της Εθνικής Νέων, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό που διεξήχθη στο Ηράκλειο. Ο Τάταρης που είναι δανεικός από τον Άρη, έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια κι έχει πετύχει συνολικά 9 πόντους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος