FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Ικανοποίηση Καλαμπάκου

Ημερομηνία: 04-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος ήταν ανταγωνιστικός για 25 λεπτά περίπου στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο προπονητής Ντίνος Καλαμπάκος, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Προερχόμασταν από δύο άσχημες εμφανίσεις. Δεν ήταν τόσο η ήττα όσο η κακή εμφάνιση και είχε επηρεάσει το τελευταίο 12ήμερο την ψυχολογία των παιδιών.

Θέλαμε να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί για να κρατήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα είναι δύσκολο να διεκδικήσεις κάτι. Δουλέψαμε πολύ στον τομέα της ψυχολογίας για να έχουμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Νομίζω πως η εικόνα μας στα πρώτα 20-25 λεπτά ήταν αρκετά καλή. Στο τρίτο δεκάλεπτο έκανε… γκαζιά ο Ολυμπιακός, μας άφησε πίσω και μετά το παιχνίδι ήταν διαδικαστικό. Το κυρίαρχο για μας ήταν να αισθανθούμε και πάλι δυνατοί, ζωντανοί, ανταγωνιστικοί για να μπορούμε να έχουμε καλή συνέχεια. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά πράγματα.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, όλων στο πρώτο ημίχρονο. Μετά είναι θέμα ταλέντου και ποιότητας, δεν μπορούσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα να μείνουμε κοντά στο σκορ. Η εικόνα του πρώτου μέρους μας δίνει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Αλλά συνολικά η εικόνα μας ήταν καλή. Δεν πρέπει να αδικούμε τα παιδιά μας. Με τον Ολυμπιακό παίζαμε. Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχεις να πεις πολλά στο αγωνιστικό ή στα θέματα τακτικής. Γιατί αυτές οι ομάδες είναι διαφορετικού επιπέδου από αυτά που μπορούμε εμείς να προσδοκούμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος