FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Δηλώσεις Καλαμπάκου, ο Σκουλίδας και ο Τράβις Κον

Ημερομηνία: 03-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου, Ντίνος Καλαμπάκος, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Προμηθέα εμφανίστηκε ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα: «Ευτυχώς κλείσαμε καλά την χρονιά. Προερχόμασταν από έξι ήττες και μας είχαν πειράξει πολύ, ειδικά η ήττα με τον ΠΑΟΚ και η ήττα με τη Λάρισα. Ευτυχώς έγινε αυτό σήμερα, εκμεταλλευτήκαμε και την έδρα μας με τον κόσμο και πήγαν όλα καλά.

Ο Προμηθέας ήρθε λίγο μαγκωμένος εδώ. Εγώ είμαι ευτυχισμένος που τελειώσαμε έτσι την χρονιά, ήταν ένα από τα παιχνίδια που από την αρχή της χρονιάς δεν υπολογίζαμε να το κερδίσουμε. Ο Προμηθέας παρά τις ήττες πιστεύω ότι θα είναι τελικά η έκπληξη της χρονιάς. Εμείς από αύριο θα προσπαθήσουμε και με το νέο «κοντό» παίκτη στην θέση του Ντίκερσον, γιατί δεν κρύβω ότι ήταν δύσκολοι οι δύο τελευταίοι μήνες. Να δούμε τα λάθη μας, όπως ήταν λάθος δικό μου που επέμενα να μείνει ο Ντίκερσον. Ευτυχώς κερδίσαμε σήμερα και θα μπορέσουμε με περισσότερη σύνεση να συνεχίσουμε. Καλή χρονιά σε όλους».

Όλα καλά με Σκουλίδα

Σαρανταπέντε δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Προμηθέα, τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Διονύσης Σκουλίδας. Μετά από σύγκρουση με τον Φαγέ, έπεσε στο παρκέ και διεκόπη ο αγώνας για 5 λεπτά. Του παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες από το γιατρό του Κοροίβου Κώστα Λοχοβίτη, τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, τον φροντιστή Άρη Βλαχοχριστόπουλο και δύο Σαμαρείτισσες του παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αμαλιάδα, Γωγώ Χαλικιοπούλου και Χρυσομαρία Δούκα και οδηγήθηκε υποβασταζόμενος και καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο στα αποδυτήρια. Ο νεαρός φόργουορντ δεν έχει –ευτυχώς- κάτι σοβαρό και από χθες είναι κανονικά στη διάθεση του Ντίνου Καλαμπάκου.

Υπό το βλέμμα του Τράβις Κον

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Κοροίβου, Τράβις Κον, έφτασε το βράδυ της Παρασκευής τελικά στην Αμαλιάδα. Ως εκ τούτου  δεν πρόλαβε να κάνει προπόνηση με τους κυανόλευκους και δεν αγωνίστηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι, αλλά το παρακολούθησε από την πτυσσόμενη εξέδρα και πήρε μια γεύση τόσο από τη νέα του ομάδα όσο και από το ένθερμο κοινό του Κοροίβου. Ο 28χρονος γκαρντ θα κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος