FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: ‘Ετοιμος για μάχη-Τα εισιτήρια του αγώνα με Κολοσσό

Ημερομηνία: 20-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος περιμένει το Σάββατο τον Κολοσσό, στο «καμίνι» της Ήλιδας

Ο Κόροιβος δηλώνει έτοιμος για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, στις 4.30μ.μ. στο κλειστό της Ήλιδας, που αναμένεται να είναι κατάμεστο από κόσμο, μετά το καλό ξεκίνημα της ομάδας. Οι κυανόλευκοι του Ντίνου Καλαμπάκου έχουν ξεκινήσει με νίκη επί του Άρη και ήττα στις λεπτομέρειες από το Ρέθυμνο στην Κρήτη και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και μάλιστα να συνδυαστεί με το ροζ φύλλο αγώνα. Προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες επιθυμούν να δώσουν μια ακόμη μεγάλη παράσταση μπροστά στους φιλάθλους τους.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η διάθεση των εισιτηρίων για το σαββατιάτικο παιχνίδι ξεκίνησε χθες από τα γραφεία της ΚΑΕ Κόροιβος (Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 2ος όροφος) και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.viva.gr. Την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται κανονικά από τα γραφεία της ΚΑΕ και στις 15:00 θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας.

Οι τιμές των εισιτηρίων

-Διαζώματα Α1, Α2, Α5: 10 ευρώ

-Διάζωμα Α6 (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ

-Διαζώματα Α3, Α4: 15 ευρώ

-Κερκίδα Β: 5 ευρώ κοινωνικό εισιτήριο

-Κερκίδα Β: Δωρεάν είσοδος για μαθητές και φοιτητές

Γενικές οδηγίες για την έκδοση εισιτηρίων

Το εισιτήριο είναι ηλεκτρονικό, αυστηρά προσωπικό και δε μεταβιβάζεται. Για την αγορά του απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας κάθε φιλάθλου. Για την έκδοση κοινωνικού εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση σχετικού πιστοποιητικού εγγράφου. Για την έκδοση φοιτητικού ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο.

Ώρες λειτουργίας γραφείων

Παρασκευή (20/10): 09:00-14:00 και 17:30-20:30

Σάββατο (21/10): 09:00-14:00


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος