FOLLOW US: facebook twitter

Κρύβει εκπλήξεις το 3ο Καρναβάλι των Μακρισίων

Ημερομηνία: 24-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

makrisia-karnavali

Την Κυριακή η μεγάλη παρέλαση που θα… συζητηθεί!

Η αντίστροφή μέτρηση έχει ξεκινήσει για το καρναβάλι των Μακρισίων. Αν στην 2η εκδοχή του πέρυσι, με την «κηδεία του Αλέξη Τσίπρα» το χωριό ακούστηκε στο Πανελλήνιο, φέτος οι διοργανωτές σκοπεύουν να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί. Εμείς δεν αποκαλύπτουμε τα σχέδιά τους που φυλάνε για έκπληξη την Κυριακή, πάντως υπόσχονται πως θα ξεκινήσουν στις τρεις το μεσημέρι, αλλά δεν ξέρουν τι ώρα θα τελειώσουν.

makrisia-karnavali2

Βρεθήκαμε χθες το μεσημέρι στο χώρο που ετοιμάζουν τα άρματα και πραγματικά πέσαμε σε έναν οργασμό εργασιών. Τα δεκαπέντε συνολικά άρματα που συμμετέχουν φέτος θα είναι έτοιμα στην ώρα τους. Οι νέοι του χωριού και με μπροστάρηδες τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου έχουν βάλει όλη τους την τέχνη και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή. Μένει να δούμε τι σκαρώνουν οι «ανυπότακτοι Γαλάτες» της Ηλείας για τη μεγάλη παρέλαση… που πραγματικά κρύβει εκπλήξεις…

makrisia-karnavali1

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρισίων Φώντας Τζουανόπουλος. «έχουμε ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία. Προχωράμε τις εργασίες μας και πάνε όλα μια χαρά. Έχουμε πολλά θέματα στο φετινό καρναβάλι, κοινωνικά, πολιτικά και τοπικά. Φέτος θα έρθουν και από τον Πύργο γκρουπ, το Καλλίκωμο και την Αλφειούσα. Θέλουμε να περάσει καλά ο κόσμος, να το γλεντήσουμε. Η έναρξη είναι στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής αλλά δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει. Είναι 22 γκρουπ που συμμετέχουν εκ των οποίων τα 15 είναι με άρματα. Συμμετέχουν τα σχολεία με τους μαθητές των Μακρισίων αλλά και όλοι οι πολίτες μας» είπε χαρακτηριστικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος