FOLLOW US: facebook twitter

Κρουαζιέρα στο διάστημα

Ημερομηνία: 02-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

papadopoulou-eleni1

-Τι παλεύεις εκεί Μαριγούλα; Περίεργα υλικά βλέπω και δεν μου μοιάζει για… μαντάρισμα κάλτσας!

– Μαντάρισμα κάλτσας! Τρε μπανάλ! Αστεία λες μου φαίνεται Ασημούλα. Χρησιμοποιώντας οδηγίες από το… ίντερνετ, προσπαθώ να φτιάξω μια στολή… διαστημάνθρωπου για τις απόκριες σε πρώτη φάση, γιατί όπως καταλαβαίνεις μετά τις ανακοινώσεις Παππά, θα είναι η στολή που θα κάνει θραύση φέτος στο καρναβάλι! Τουλάχιστον η… διαστημική υπηρεσία θα πιάσει τόπο γιατί θα δώσει έμπνευση σε χιλιάδες καρναβαλιστές που είχαν ξεμείνει από ιδέες! Κάπου θα φανεί χρήσιμη.

– Α! Τώρα έπιασες το φλέγον θέμα, τυρί, ψωμί δεν είχαμε, η NASA Ελλάδας μας μάρανε! Έτσι κι αλλιώς φιλενάδα, έτσι όπως μας κατάντησαν, ζωή σε τούτη τη χώρα, ίσως και στον πλανήτη δεν έχουμε, άρα θεωρώ ότι είναι καιρός να βγάλουμε εισιτήριο για το… διάστημα! Άσε που προβλέπω ότι θα αδειάσει η… Μύκονος φέτος γιατί ανοίγονται νέοι… τουριστικοί προορισμοί με κρουαζιέρες στο διάστημα! Εκεί θα πίνουμε πλέον το νέο μας τσάι με λεμόνι.

– Σε λίγο θα αρχίσουνε και τις προσλήψεις Ασημούλα μου και για να μην έχουνε και κόστος θα είναι θέσεις… Κοινωφελούς εργασίας! Χαμός θα γίνει σου λέω! Με ένα 500άρικο μισθό πάω κι εγώ στο διάστημα! Τώρα τι δουλειά θα κάνουμε εκεί;  Αυτό μένει να μας το πούνε, αλλά και για την καθαριότητα, δεν θα πω όχι! Όπως λέμε όταν πάμε σε κανένα hi ξενοδοχείο φώναξε το «room service» τώρα θα καλούνε το… space service να φέρνει τις… σαμπάνιες στους διαστημάνθρωπους!

– Και μια και είπες προσλήψεις, έχουμε πήξει στις εξαγγελίες για δεκάδες προγράμματα από τον ΟΑΕΔ, αλλά καμία δεν βλέπω να περπατάει ακόμα, αντιθέτως οι άνεργοι πληθαίνουν! Πετάνε στον κόσμο την… μπανάνα κι αντί να την τρώει, πατάει την… μπανανόφλουδα! Άμα μας ακούσουνε από καμιά άλλη χώρα, θα νομίζουνε ότι… όλοι βρήκαμε δουλειά!

– Γιατί δεν βρήκαμε φιλενάδα; Τα… ξύνουμε όλη μέρα! Πιο σοβαρή δουλειά από αυτή υπάρχει; Μόνο που θα πρέπει – και εν μέρει έτσι γίνεται- μόλις φτάνουνε τα διάφορα μπουγιουρντί για πληρωμές, να κάνουμε την ίδια κίνηση! Έτσι κι αλλιώς, να δώσουμε δεν έχουμε! Θα στους στέλνω κι εγώ στους λογαριασμούς του… Αρτέμη!

– Με τούτα και με τα’ άλλα ξέχασα να σου ευχηθώ καλό μήνα, αν και η καλή μέρα από την αυγή φαίνεται! Τουλάχιστον να μείνουμε στην παροιμία «ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει», γιατί δεν αντέχω άλλο το χειμώνα και με περιμένει και η… Μύκονος! Κλαίει που δεν έχω κλείσει ακόμα ξαπλώστρα στο Καλό Λιβάδι! Αλήθεια, το μαγειρεύεις σήμερα φιλενάδα;

– Φασολάδα, γιατί το… σολομό δεν μου τον φέρανε ακόμα! Αλλά σε λίγο καιρό, με ένα χαπάκι όπως οι αστροναύτες θα βολευόμαστε μια χαρά, οπότε θα γλιτώσω και τα έξοδα και το μαγείρεμα! Άχτι το΄χω κάθε μέρα!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος