FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Χάβαρι 1-3: Το πήρε πάνω του ο Μπατζακόπουλος

Ημερομηνία: 20-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Χάβαρι επέστρεψε στα τρίποντα με αντίπαλο το Κουρτέσι, εκτός έδρας (1-3), με τον Μπατζακόπουλο να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα και να σκοράρει τρεις φορές σε διάστημα 10 λεπτών, στο ξεκίνημα του αγώνα!

Ο μελανόλευκος επιθετικός σκόραρε στο 2΄ στο 7΄ και στο 11΄, καθαρίζοντας από νωρίς τον αγώνα, με τον ΑΠΟΚ να μειώνει στο 38΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Κόσκορης και εκτέλεσε εύστοχα ο Ανδρέας Κωστόπουλος.

Στο β΄ ημίχρονο, το Κουρτέσι προσπάθησε να πιέσει για να μπει δυνατά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, αλλά το Χάβαρι ήταν καλά στημένο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Μάλιστα, στο 88΄ είχε και δοκάρι με τον Μπουρούκη.

 

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Γερ. Σωτηρόπουλος (46’ Κουργιαλάς), Κόστα, Π. Κωστόπουλος (20’ λ.τρ. Δημητρουλόπουλος), Λυκουργιώτης, Α. Κωστόπουλος, Κουρλός, Κουλούρης, Κ. Καπώνης, Κόσκορης.

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Μαργαρώνης, Κοκκώνης, Μπελεκούκιας, Μπουντουβής, Καμαρινός, Χριστόπουλος, Μπουρούκης, Γ. Μπερούκας (65’ Κυριαζής-80’ Γιαννόπουλος), Λ. Μπερούκας (50’ Καραπάνος), Μπατζακόπουλος (70’ Σαφαρής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος