FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Προοδευτική 0-1: Με Νικολετάκη στο 90’

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Χρήστος Νικολετάκης έβγαλε για άλλη μια φορά τα… κάστανα από τη φωτιά για την Προοδευτική, σκοράροντας στο  90’ και δίνοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν στην ομάδα της Μανολάδας, απέναντι στο Κουρτέσι, στο ντέρμπι της Βουπρασίας. Στο παιχνίδι κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και οι φάσεις για γκολ ήταν πολύ λίγες.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Καραλάγα είχε κάποια σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Σταθόπουλο, ενώ ο Νικολετάκης δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ-α-τετ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, όταν  ο Τζουλιάνο Κουρκουμέλης εκτέλεσε φάουλ, υπήρξε σύγχυση στα καρέ του ΑΠΟΚ και ο Νικολετάκης  από κοντά νίκησε τον Ψυχογιό.

Οι άνθρωποι του ΑΠΟΚ διαμαρτύρονται για τη φάση του 80ου λεπτού, υποστηρίζοντας ότι ο Χριστόπουλος ανατράπηκε σε προφανή θέση για γκολ, αλλά ο αντίπαλος δεν είδε την κόκκινη κάρτα.

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Δημητρόπουλος, Π. Κωστόπουλος, Λυκουργιώτης, Α. Κωστόπουλος, Κουρλός, Κουλούρης, Κουργιαλάς (75’ Κόσκορης), Χριστόπουλος.

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Μούζος, Μπιτούνης, Ορλώφ, Βασιλόπουλος (46’ Πρωινός), Κουρκουμέλης, Σαρανταυγάς, Βαλογιάννης, Κατσιμιτσίρης (75’ Σάμαρης), Αποστολόπουλος (70’ Μίτρης), Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος