FOLLOW US: facebook twitter

Κοπή πίτας με μελωδίες και τραγούδια

Ημερομηνία: 03-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

odeio-pita-3

Ελληνικό Ωδειο Παράρτημα Πύργου- Μουσικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΥΣ»

Την πρωτοχρονιάτικη πιτα του, έκοψε το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου – Μουσικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΥΣ» 1932, στην αίθουσα συναυλιών του.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ευλόγησε την πίτα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για το εκπαιδευτικό έργο του Ωδείου,  τη χρησιμότητα και την αξία της μουσικής στη ζωή του ανθρώπου, ειδικά δε στις μέρες μας και ευχήθηκε στους σπουδαστές  Καλή Πρόοδο.

odeio-pita-4

odeio-dakouris

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  του Μουσικού Συλλόγου «ΟΡΦΕΥΣ» 1932 κ. Παύλος Ντάκουρης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και έκοψε την Πίτα εκ μέρους του Σωματείου και του Ωδείου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, Μουσικός & Μαέστρος  κ. Θοδωρής Παναγόπουλος, ο Διοικητικός Διευθυντής του Ωδείου και ταμίας του Συλλόγου κ. Γιώργος Γεωργόπουλος όπως οι καθηγητές  και το προσωπικό του Ωδείου.

odeio-pita-5

Επίσης η πρόεδρος της Μικτής Χορωδίας Πύργου κα. Ιωάννα Τζουανοπούλου & Μέλη του Δ.Σ.  της,  καθώς και άλλοι παρευρισκόμενοι που κατέκλυσαν την αίθουσα συναυλιών του Ωδείου είχαν τη χαρά να απολαύσουν όμορφες μελωδίες από την Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Ωδείου υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου της Γιάννη Νικολόπουλου & να επιβραβεύσουν με το χειρόκροτημά τους την πολύ καλή προσπάθεια των παιδιών μέσα από  ένα σύντομο εξαιρετικά ποιοτικό πρόγραμμα.

odeio-pita

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών και κερασμάτων μεταξύ των παρευρισκομένων δίνοντας στα παιδιά δύναμη να συνεχίσουν με περισσότερη χαρά και όρεξη τις μουσικές σπουδές τους.

odeio-pita-2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος