FOLLOW US: facebook twitter

Κολύμβηση/Αρίων Αμαλιάδας: Μεγάλες επιδόσεις στο 2ο Κύπελλο Λουτρακίου

Ημερομηνία: 19-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλες επιδόσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Αρίωνα στο 2ο Κύπελλο Λουτρακίου που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην ομώνυμη πόλη. Πρόκειται για διεθνή διοργάνωση με αθλητές υψηλού επιπέδου από το εξωτερικό αλλά και συμμετοχή πολλών αθηναϊκών σωματείων με αθλητές που πρωταγωνιστούν πανελληνίως. Οι αθλητές του Αρίωνα μετά από μεγάλο ανταγωνισμό κατάφεραν να διακριθούν με τις μεγάλες τους επιδόσεις. Οι Δανάη Αβραμοπούλου, Τζωρτζίνα Κατσούλα, Γιάννης Κατσούλας που έχουν προκριθεί για τους Πανελλήνιους συντήρησαν και βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ στα αγωνίσματά τους. Ο Χρήστος Μερτσόπουλος ανταγωνιζόμενος αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας κράτησε τις επιδόσεις του και αγωνίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Περιστέρι στους Πανελλήνιους 11-12 ετών. Ο Παναγιώτης Δάρας συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ όπως και η Σαβιάννα Βυθούλκα και ο Μιχάλης Μερτσόπουλος. Ο Θεοδόσης Μπομπής, η Ραφαέλα Βυθούλκα και Κατερίνα Δημητρακοπούλου στα πρόσθια βρέθηκαν πολύ κοντά στις επιδόσεις τους όπως και η Μαρκέλα Ψάλτη και ο Ορέστης Γιαννόπουλος από την ομάδα των μικρών.

 

5η Γιορτή Κολύμβησης Αρίων
Η Γιορτή κολύμβησης του Αρίωνα πραγματοποιείται την Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 19.30 στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας. Συμμετέχουν όλοι οι μαθητές μικρής και μεγάλης πισίνας καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου. Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του κολυμβητηρίου στις 19.00.

 

Καλοκαιρινά μαθήματα στην Κουρούτα
Α΄ Περίοδος: 2 Ιουλίου- 17 Ιουλίου
Β΄ Περίοδος: 18 Ιουλίου- 2 Αυγούστου.
Τα μαθήματα θα διεξαχθούν μπροστά από τι jojo Beach bar ( πρώην «Μπλε»)

 

Ευχαριστήριο
Το Δ.Σ. του Αρίωνα ευχαριστεί δημόσια το Porto perigiali στη Λευκάδα και Τυροκομικά Αβραμόπουλου για την γενναία χορηγία της καλοκαιρινής εμφάνισης στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. Επίσης ευχαριστεί το κτήμα Μπριντζίκη και τα καταστήματα Scondo στην Αμαλιάδα για ευγενικές χορηγίες στον Σύλλογό μας. Eυχόμαστε υγεία προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος