FOLLOW US: facebook twitter

Κοινωνικό Παντοπωλείο δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Ξεκινά από σήμερα η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους

Ημερομηνία: 05-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη 5 Ιουλίου η διανομή των προϊόντων στους ωφελούμενους της δομής παροχής βασικών αγαθών, από το  κοινωνικό παντοπωλείο δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων».

Η διανομή θα γίνεται στην  Κρέστενα, στο ισόγειο του καινούριου Δημαρχείου (όπισθεν κτιρίου), πλατεία Παπαπολυχρονίου από σήμερα  έως και τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 π.μ. μέχρι 14:00.

Οι Δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχουν ενταχθεί στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων βάσει των εισοδηματικών, περιουσιακών και κοινωνικών κριτηρίων που θεσπίστηκαν με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας και θα ενημερωθούν από τα στελέχη της Δομής στο τηλέφωνο που έχουν δηλώσει ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο. Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το ΑΜΚΑ τους.

Τα προϊόντα που διανέμονται προέρχονται από αφιλοκερδείς δωρεές και χορηγίες τόσο των πολιτών του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων όσο και επιχειρήσεων/καταστημάτων που στηρίζουν τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, στο τηλέφωνο 2625023888, αρμόδιες υπάλληλοι Χρυσούλα Γιαννοκώστα και Σταυρούλα Νικολοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος