FOLLOW US: facebook twitter

Κλειστό θα παραμείνει το Πολιτιστικό Κέντρο Καλίδονας

Ημερομηνία: 21-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

kalidona

Τα μέλη του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής εκ του αποτελέσματος που προέκυψε από την άγονη δημοπράτησή του κτιρίου αποφάσισαν να παραμείνει κλειστό το Πολιτιστικό Κέντρο στην Καλίδονα, γιατί όπως αναφέρουν κανείς δεν αναλαμβάνει να έχει την ευθύνη της λειτουργίας του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλίδονας ΣΑΡΕΝΑ:

«Το μαγαζί των Καλιδοναίων, το Πολιτιστικό Κέντρο του Χωριού μας, μετά από 16 χρόνια λειτουργίας θα σταματήσει να υποδέχεται τους Καλιδοναίους, τους φίλους των Καλιδοναίων και γενικά όλους τους επισκέπτες. Σαν ΔΣ βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση που συντάσσουμε την παρούσα ανακοίνωση. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη πρώτον από αυτούς που υπάρχουν στη ζωή, και δεύτερον από αυτούς που σήμερα λείπουν από κοντά μας , ας μας συγχωρέσουν. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να διατηρηθεί η λειτουργία του. Δεν εξαρτιόταν μόνο από το ΔΣ αλλά και από άλλους παράγοντες που συνετέλεσαν στη μη λειτουργία του. Οι άνθρωποι αυτοί έδωσαν από το υστέρημά τους για να φτιαχτεί το πολιτιστικό μας κέντρο με απώτερο σκοπό να υπάρχει ένας τόπος συνάντησης όλων των Καλιδοναίων, για χαρές αλλά και για λύπες . Αυτό είχε γίνει πραγματικότητα. Η αφετηρία του χωριού μας ήταν το πολιτιστικό μας κέντρο και η πλατεία του. Το χωριό μας αναβαθμίστηκε. Ο σκοπός λειτουργίας του ήταν κοινωνικού χαρακτήρα.

Έχουμε μεγάλη ηθική υποχρέωση ως ΔΣ να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που παρά τις διάφορες αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν στην πορεία λειτουργίας του, στάθηκαν δίπλα στα προβλήματα και στήριξαν τη λειτουργία του, μέχρι αυτή τη στιγμή. Τελειώνοντας ευχόμαστε στο επόμενο χρονικό διάστημα να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης και όπως ακριβώς ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου μας και να ξαναλειτουργήσει. Ο προστάτης του χωριού μας Άγιος Γεώργιος ας βοήσει να δοθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε παρά τη θέλησή μας…
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Πολιτιστικό Κέντρο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την ημερομηνία της νέα δημοπρασίας. Στο χρονικό διάστημα αυτό, αν υπάρξει κάποιο έκτακτο γεγονός στην Καλίδονα , και χρήζει ανάγκης εξυπηρέτησης, θα ανοιχθεί με ευθύνη του ΔΣ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος