FOLLOW US: facebook twitter

Κλειστά και σήμερα πολλά σχολεία στην Ηλεία

Ημερομηνία: 10-01-2017 | Συντάκτης:

kleindia-kleista-sxoleia-xionias

Στους δήμους Ήλιδας, Ολυμπίας και Πύργου με απόφαση των δημάρχων

Κλειστά και σήμερα θα παραμείνουν λόγω του χιονιά, αρκετά σχολεία στην Ηλεία, στους δήμους Ήλιδας, Ολυμπίας και Πύργου.

Με απόφαση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Πηνείας, λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης, των δυσμενών καιρικών συνθηκών, της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και της ανάγκης προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών.

Πιο συγκεκριμένα τα σχολεία που θα παραμείνουν για δεύτερη ημέρα κλειστά είναι: το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σιμόπουλου, το δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Εφύρας και το Γυμνάσιο και Λύκειο Σιμόπουλου.

Στα ανωτέρω σχολεία φιλοξενούνται μαθητές από τις τοπικές κοινότητες: Αγραπιδοχωρίου, Ανθώνος, Αυγής, Βελανιδίου, Βουλιαγμένης, Εφύρας, Κάμπου, Λαγανά, Λάτα, Λουκά, Μαζαρακίου, Οινόης, Ροδιάς , Σιμοπούλου, Σκλίβα.

Δεν θα γίνουν μαθήματα και στα ορεινά σχολεία του δήμου Ολυμπίας

 Την διακοπή των μαθημάτων λόγω ολικού παγετού, για σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, σε όλα τα σχολεία (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) των Δημοτικών Ενοτήτων Λαμπείας, Λασιώνος και Φολόης καθώς και των Τ.Κ. Βασιλακίου και Χελιδονίου της Δημοτικής Ενότητας Αρχαίας Ολυμπίας του Δήμου, αποφάσισε ο δήμαρχος Θύμιος Κοτζιάς με βασικό μέλημα την ασφάλεια των μαθητών.

Κλειστά τα σχολεία και στην Τ.Κ Γουμέρου

Επίσης την διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – Νηπιαγωγείο- δημοτικό και γυμνάσιο- της Τ.Κ Γουμέρου του δήμου Ωλένης, για σήμερα, αποφάσισε και ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος