FOLLOW US: facebook twitter

«Κινδυνεύουμε από επίθεση αδέσποτων»: Καταγγελία από το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν .Η λείας

Ημερομηνία: 11-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν .Η λείας καταγγέλλει ότι τις τελευταίες ημέρες υπαρχουν επαναλαμβανόμενα περιστατικά από επίθεση αδέσποτων σε σε μέλη του που κυκλοφορούν στον Πύργο με τα αναπηρικά αμαξίδια.

Όπως τονίζει ο κ. Παπανικολόπουλος  «σαν Σωματείο θα θέλαμε να καταγγείλουμε  τρία περιστατικά που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στην πλατεία του Πύργου. Όπως όλοι γνωρίζετε στην πλατεία του Πύργου υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά Είμαστε όλοι φιλόζωοι  και στα σπίτια μας έχουμε σκυλιά Αλλά εμείς με τα καροτσάκια που  κυκλοφορούμε κινδυνεύουμε γιατί λόγω του τροχού του αμαξιδίου, το βλέπουν ως κάτι παράξενο και μας επιτίθονται.

Θέλουμε να παρακαλέσουμε  τη φιλοζωική αλλά και το Δήμο Πύργου Ηλείας να μεριμνήσουν όπως απομακρυνθούν τα σκυλιά από τη πλατεία του Πύργου Τα αγαπάμε τα σκυλιά και προς θεού δεν θα θέλαμε σε καμιά περίπτωση να παρεξηγηθούμε αλλά παράλληλα δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε γιατί κινδυνεύουμε να μας δαγκώσουν Κύριε Δήμαρχε δε φτάνει που η πόλη του Πύργου είναι αφιλόξενη για τους ΑμεΑ τώρα έχουμε και τα σκυλιά να μας κυνηγάνε Ήμαρτον .»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος