FOLLOW US: facebook twitter

«ΚΑΤΣΙΚΑΣ» με ιστορία χρόνων!: Η πλέον οργανωμένη πτηνοτροφική φάρμα Ν. Ηλείας

Ημερομηνία: 10-10-2018 | Συντάκτης:

Η πλέον οργανωμένη πτηνοτροφική φάρμα στο νομό Ηλείας φέρει την επωνυμία «ΚΑΤΣΙΚΑΣ» και κουβαλάει ιστορία χρόνων.

Η πτηνοτροφική φάρμα ΚΑΤΣΙΚΑΣ έκανε τα πρώτα βήματα της το 1964.Το 1992 κ λόγω των ειδικών προδιαγραφών που έπρεπε να πληρούν οι πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις βάσει των κανονισμών της Ε.Ε η επιχείρηση πραγματοποίησε μετεγκατάσταση κ εκσυγχρονισμό των κτιριακών κ μηχανολογικών εγκαταστάσεων της σε μια ιδιοκτήτη έκταση 60 περίπου στρεμμάτων στο χωριό Μάγειρα, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Στην φάρμα εκτρέφονται πουλερικά από τα πρώτα στάδια του κύκλου ζωής, δηλαδή τους νεοσσούς (κλωσόπουλα) μέχρι και του σταδίου έτοιμων για σφαγή η αυγοπαραγωγή, τα οποία προορίζονται για μικρές γεωργοκτηνοτροφικές μονάδες ,κ οικόσιτη εκτροφή.

Εγκαταστάσεις

5 υπερσύγχρονα αναθρεπτήρια περίπου 4500 τ.μ , 2) ένα παρασκευαστήριο πτηνοτρόφων 3)αποθηκευτικοί χώροι 4) πτηνοσφαγείο ,κ 5) 2 θαλάμους αναθρεψης ωοπαραγωγων ορνιθων. Οι εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την υγιεινή διαβίωση των πουλερικών.

Ασφάλεια Υγιεινή Ποιότητα

Τα πτηνοτροφεία ελέγχονται εβδομαδιαία με σκοπό την πρόληψη παθολογικών καταστάσεων. Επίσης, πραγματοποιούνται βακτηριολογικές κ ορολογικές εξετάσεις από το Κ.Κ.Ι. Αθηνών για την επίτευξη ασφαλέστερων εκτροφών. Εφαρμόζονται ενδεδειγμένα εμβολιακά προγράμματα σε όλα τα σμήνη πουλερικών. (Καρτέλες σμηνών). Οι τροφές παρασκευάζονται στο δικό μας παρασκευαστήριο μετά από αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών. Αυστηρές απολυμάνσεις. Διαρκής ενημέρωση του προσωπικού.

Σε τι διαφέρουμε

Στην ασφάλεια, υγιεινή, ποιότητα,ανοιχτη γραμμή επικοινωνίας, σωστή ενημέρωση κ οδηγίες για τους πελάτες μας, άμεση παράδοση. Δίκτυο διανομής σε όλη την  Πελλοπόνησο ,Στερεά Ελλάδα κ  νησιά Ιονίου.

Η επιχείρηση μας βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση για τις καταλληλότερες  για τη χρήση αυτή γραμμές πουλερικών. Έτσι από φέτος επιτυχώς ξεκινήσαμε τη συνεργασία με έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο στο χώρο οίκο γενετικής επιλογής με αποτέλεσμα οι ράτσες  πουλερικών που διαθέτουμε πλέον στην αγορά,νά είναι παρά πολύ ανθεκτικές.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης της ποιότητας, για να είναι η επιχείρηση μας στην πρώτη θέση κ να μπορεί να αντιμετωπίσει καινοτομικά αλλά κ με σεβασμό στην παράδοση, όλες τις προκλήσεις της αγοράς.

Τι πρέπει να προσέχει ο κόσμος;

Προμήθεια πουλερικών μονό από οργανωμένες φάρμες η πρατήρια που διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εμβόλια, κάρτες σμήνους, πιστοποιητικά υγειάς από την κτηνιατρική υπηρεσία κ.λ.π)

Πτηνοτροφές πιστοποιημένες

Απολύμανση του χώρου πριν τοποθετήσουν τα πουλερικά

Πρόληψη από παράσιτα

Σωστές συνθήκες εκτροφής

Ενημέρωση-οδηγίες από ειδικούς

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ  ΠΡΩΤΗ  ΘΕΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος