FOLLOW US: facebook twitter

«Κατεδαφίστε τα ετοιμόρροπα κτίρια»: Έκκληση στους ιδιοκτήτες τους απευθύνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 23-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Έκκληση προς όλους τους δημότες απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ήλιδας κ. Κώστας Τσεριώνης, σχετικά με το θέμα της αντιμετώπισης των επικίνδυνων ετοιμόρροπων κτισμάτων που βρίσκονται τόσο στην πόλη της Αμαλιάδας όσο και στα υπόλοιπα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Ήλιδας. Με γραπτή του δήλωση, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Παρακαλούνται οι κ.κ. ιδιοκτήτες ακινήτων τα οποία είναι ετοιμόρροπα, ολοσχερώς κατεστραμμένα και έχουν κριθεί κατεδαφιστέα, της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου Ήλιδας να προβούν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε αυτά να κατεδαφιστούν. Από προσωπική αυτοψία, διαπίστωσα πως δυστυχώς υπάρχουν αρκετά ετοιμόρροπα στην πόλη της Αμαλιάδας, όπως αυτά επί της οδού Σισίνη, Μάχης Λάλα, Καρακανδά κ.λπ..

Λόγω της χειμερινής περιόδου και σε συνδυασμό με τις επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, το εν λόγω θέμα καθίσταται πιο επείγον. Τα εν λόγω ακίνητα κρίνονται επικίνδυνα από άποψη στατικής και δομικής επάρκειας, από άποψη υγιεινής, από άποψη ασφάλειας της κυκλοφορίας των πολιτών και των οχημάτων που κινούνται εκεί. Κατόπιν των προαναφερομένων  κάνω έκκληση στους ιδιοκτήτες να  προβούν στην υλοποίηση των κατεδαφίσεων προς πρόληψη και αποφυγή ατυχήματος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος