FOLLOW US: facebook twitter

Κατασχέθηκαν σχεδόν 6 κιλά χασίς!

Ημερομηνία: 20-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Δύο συλλήψεις 27χρονου και 56χρονου για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Ηλεία

Σε περιοχή της Βουπρασίας συνελήφθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 27χρονος, υπήκοος Αλβανίας και ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού  χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης, της καλλιέργειας και της κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, ενήργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 27χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (390) γραμμάρια κάνναβης, ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού – κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των ογδόντα ευρώ.

Από την ενδελεχή αστυνομική προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε προμηθευτεί, έναντι αμοιβής, τις ναρκωτικές ουσίες από τον 56χρονο ημεδαπό.

Σε έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία, σε αποθήκη και σε θερμοκήπια του 56χρονου, βρήκαν  και κατέσχεσαν τα εξής:

(4) κιλά και (932) γραμμάρια κάνναβης,

(320) γραμμάρια φύλλων και κλαδιών κάνναβης,

Τρία φυτά κάνναβης που καλλιεργούνταν μέσα σε γλάστρες,

Ένα τμήμα φυτού της ίδιας ναρκωτικής ουσίας

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 27χρονου προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος