FOLLOW US: facebook twitter

Κατέγραψε ο ίδιος τα προβλήματα

Ημερομηνία: 26-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

mitropoulos-perifereiaka-agrotika-provlimata

Σε Περιφερειακά Αγροτικά Γραφεία και Κτηνιατρεία της Ηλείας ο αντιπεριφερειάρχης αγροτικών Μητρόπουλος

Τις περιφερειακές δομές της ΔΑΟΚ στο νομό Ηλείας επισκέφθηκε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος. Συγκεκριμένα βρέθηκε διαδοχικά στα Περιφερειακά Γραφεία Αγροτικής Οικονομίας και στα Περιφερειακά Αγροτικά Κτηνιατρεία, στη Βάρδα, την Ανδραβίδα, τη Γαστούνη, την Κρέστενα και τη Ζαχάρω.

Ο κ. Μητρόπουλος είχε επαφές με το προσωπικό, κατέγραψε τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν και τόνισε πως θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσής τους, ώστε να παρέχουν αποτελεσματικότερες υπηρεσίες στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος, «καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανές τις Περιφερειακές Μονάδες Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής προς όφελος του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε τις μονάδες αυτές με επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό ώστε με την κατάλληλη οργάνωση αυτών των δομών να μπορέσουμε να διορθώσουμε πολλά λειτουργικά προβλήματα για να γίνουν πιο αποτελεσματικές οι υπηρεσίες προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος