FOLLOW US: facebook twitter

Καρφιά Κώστα Μπακογιάννη για τα «άκρα»

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

O Κώστας Μπακογιάννης, ο «γαλάζιος» Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, με μια ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε και πάλι την άποψή του για «εθνική ενότητά», παίρνοντας αποστάσεις από τις «ακραίες» φωνές.

Από πολλούς η ανάρτηση εκλαμβάνεται ως «καρφί» για στελέχη της ΝΔ, όπως για τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος πρόσφατα υιοθέτησε ακόμη και το κήρυγμα μίσους του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή. Στη συνέχεια ο Γεωργιάδης αναγκάστηκε, λόγω αντιδράσεων, να κατεβάσει τη σχετική ανάρτηση από το Twitter του.

Με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος και στο παρελθόν έχει κινηθεί σε διαφορετική γραμμή από την κεντρική του κόμματος, έγραψε στο Facebook:

«Τα άκρα μας κρατάνε ομήρους στο σκοτάδι. Οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν μόνο σε αναξιοπρέπεια, ήττες και εγκλήματα. Και αυτά τα εγκλήματα πρέπει να θυμόμαστε. Σαν σήμερα, το 1991, δολοφονήθηκε ο Νίκος Τεμπονέρας. Κέρδισαν το μίσος και ο παραλογισμός. Έχασαν οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένεια, οι φίλοι, οι μαθητές του και μαζί τους ηττηθήκαμε όλοι. Όχι άλλη μαυρίλα, όχι άλλο μίσος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος