FOLLOW US: facebook twitter

Καράτε/Πολυδάμας: Επτά μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Ημερομηνία: 14-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι Θεοδωρακόπουλος, Δημησιάνος που πήραν τα χρυσά μετάλλια, με τον προπονητή τους Θανάση Πήττα.

 

Μεγάλες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Πολυδάμαντα Ανδραβίδας στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στα Άνω Λιόσια, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων ζωνών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. 800 και πλέον αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα δημιούργησαν ένα εκπληκτικό σκηνικό με δυνατές αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που κατέκλυσαν το Κλειστό Κέντρο Πάλης.

Ο σύλλογος της Ανδραβίδας συμμετείχε  στους αγώνες με επικεφαλής τον προπονητή του Αθανάσιο Πήττα, πτυχιούχο προπονητή της Γ.Γ.Α. και Γεν. Γραμματέα της Τεχνικής Επιτροπής Νοτίου Ελλάδας και 8 αθλητές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα στο πλήθος των αθλητών για το ήθος και την τεχνική τους κατάρτιση.

Η τελική συγκομιδή 2 χρυσών, 1 ασημένιου και 4 χάλκινων μεταλλίων δείχνει τη δυναμική και τη δουλειά που χρόνια τώρα γίνεται στο σύλλογο της Ανδραβίδας.

Η Κατερίνα Αγγελοπούλου πήρε χάλκινο μετάλλιο.

 

Αναλυτικά τα μετάλλια

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν: Δημησιάνος Διονύσιος KUMITE Παίδων ’07-30 κιλά, Θεοδωρακόπουλος Στέφανος KUMITE Παίδων ’07-35 κιλά.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε: Δημησιάνος Διονύσιος ΚΑΤΑ Παίδων ’07

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν: Παπανικολάου Νίκος KUMITE  Νέων Ανδρών -76 κιλά, Αγγελοπούλου Κατερίνα ΚΑΤΑ Νεανίδων, Αγγελοπούλου Κατερίνα KUMITE Νεανίδων  -54 κιλά, Κωστόπουλος Κων/νος KUMITE Παίδων ’07 -35 κιλά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος