FOLLOW US: facebook twitter

Καμιά ανησυχία στην κυβέρνηση για πρόταση μομφής: «Ας καταθέσει ό,τι θέλει η ΝΔ»

Ημερομηνία: 13-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Καμιά ανησυχία δεν εκφράζεται στο κυβερνητικό επιτελείο όσον αφορά στο ενδεχόμενο να κατατεθεί από τη ΝΔ πρόταση μομφής με επίκεντρο τις εξελίξεις στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ ή ακόμη και να ζητηθεί εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης ψήφος εξουσιοδότησης να υπογραφεί η συμφωνία από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Καλώς να ορίσει να καταθέσει ό,τι θέλει η ΝΔ» ανέφεραν χαρακτηριστικά κυβερνητικά στελέχη στο Tvxs.gr, σχολιάζοντας τις σκέψεις της ΝΔ για πρόταση μομφής ή ψήφο εξουσιοδότησης και ξεκαθαρίζοντας ότι τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση της συμφωνίας θα προχωρήσουν κανονικά, με πρώτο τη συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες.

Τα ίδια στελέχη μάλιστα εκφράζουν την εκτίμηση πως η εν λόγω συμφωνία θα τύχει ευρύτερης πολιτικής συναίνεσης, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι αυτή θα έρθει προς κύρωση από το ελληνικό κοινοβούλιο στο τέλος του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου.

Θεωρούν δε πως με επίκεντρο τις εξελίξεις στο Μακεδονικό θα υπάρχουν ανακατατάξεις στον πολιτικό χάρτη, ιδιαίτερα στον Κίνημα Αλλαγής, ενώ καθιστούν σαφές πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα σε ό,τι έχει να κάνει με την κυβερνητική συνοχή, κάτι που ξεκαθάρισε άλλωστε κι ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος.

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος