FOLLOW US: facebook twitter

Καλαμάτα-ΠΑΟ Βάρδας 2-0: Πάλεψε στην Καλαμάτα

Ημερομηνία: 16-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ήταν βελτιωμένος χθες στην Καλαμάτα, πάλεψε το ματς,  αλλά λαβωμένος από τις απουσίες των Ντόμα, Λιόση, Σιδέρη και αυτή του Νικολόπουλου της τελευταίας στιγμής (ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και δεν αγωνίστηκε), ηττήθηκε με 2-0. Έτσι, παρέμεινε με ένα βαθμό αλλά το πρόγραμμα γίνεται βατό στη συνέχεια και αισιοδοξεί πως θα ανακάμψει.

Η Καλαμάτα μπήκε δυνατά και στο 6′ ο Τσουλάκος πάσαρε στον Γουερέ, που έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο Καπούταγλης. Στο 15′ ο Καλογερόπουλος έβγαλε τη σέντρα. ο Κουρέλλας έπιασε σουτ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της ηλειακής ομάδας.

Στο 17′  είχαμε την πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ με τον Μελετίδη να πιάνει  το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Γκόμες. Και στο 22′ έγινε το 1-0, όταν από σέντρα του Καλογερόπουλου, ο Ορέστης Νικολόπουλος πήρε αρχικά την κεφαλιά κι ο Τσουλάκος πρόλαβε τους αμυντικούς και με κοντινό πλασέ σκόραρε.

 

Δεν ισοφάρισε κι έγινε το 2-0

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54΄, οι πράσινοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Κωνσταντινίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μελετίδης τη δεύτερη, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 60΄ ο Παλιάτσας δεν έπιασε καλά το σουτ και χάθηκε και αυτή η ευκαιρία, ώσπου στο 67′  έγινε το 2-0. Ο  Ρονκάτο έβγαλε τετ-α-τετ τον Γουερέ  και αυτός νίκησε τον Καπούταγλη.

Στο 70′ δόθηκε πέναλτι για την Καλαμάτα σε τράβηγμα του Δημητρίου στον Γουερέ, το εκτέλεσε ο Ρονκάτο και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 87′ ο Γουερέ, έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλο και σούταρε για να περάσει η μπάλα λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του αγώνα.

 

Καλαμάτα: Γκόμες, Καλογερόπουλος, Ορ. Νικολόπουλος, Καντούτσης, Λιόλιος, Τσεμπερίδης, Καμινιώτης (58′ λ.τρ. Ζαχαρόπουλος), Κουρέλλας (89′ Βασιλόπουλος), Γουερέ, Ρονκάτο (85′ Ν. Νικολόπουλος), Τσουλάκος (80′ Αθανασόπουλος)

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Χούσα (76′ Κουργιαλάς), Παλιάτσας (87′ Ράλλης), Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Καρούτης, Μελετίδης, Κωνσταντινίδης, Μάζης (69′ Καλογερόπουλος).

 

Φωτογραφία: sportstonoto.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος