FOLLOW US: facebook twitter

Καλαμάτα-Αστέρας Αμαλιάδας 1-1: Δεν λύγισε στην Καλαμάτα

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Προηγήθηκε με τον Κέρι και  ισοφαρίστηκε στο 52΄

Ο Αστέρας επέστρεψε με πολύτιμο βαθμό από την Καλαμάτα (1-1) και τον χαρακτηρίζουμε πολύτιμο διότι προερχόταν από κακό αποτέλεσμα στο Βλαχιώτη, άλλαξε προπονητή την Τρίτη και είχε και προβλήματα τραυματισμών. Ο Αρβανίτης δεν αγωνίστηκε ενώ οι Μαρουκάκης, Μπαρμπαρούσης προέρχονταν από τραυματισμό. Με το βαθμό αυτόν, ο Αστέρας απέχει μεν τέσσερις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη που πέρασε νικηφόρα από το Λεωνίδιο, αλλά στο β΄ γύρο έχει εντός έδρας και τις τρεις δυνατές ομάδες του Ομίλου, Βλαχιώτη, Πανηλειακό και Καλαμάτα. Κάτι που σημαίνει ότι το σκηνικό μπορεί να ανατραπεί…

Προηγήθηκε με φάουλ του Κέρι

Χθες, στην Καλαμάτα, παρουσία 1000 περίπου φιλάθλων, ανάμεσά τους και αρκετών από την Αμαλιάδα, ο Αστέρας, στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 11ο λεπτό, ο πρώτος σκόρερ του 5ου Ομίλου, Λόρι Κέρι, με αριστοτεχνικό απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ (0-1). Από κει και πέρα στο α΄ ημίχρονο, ο Αστέρας διαφύλαξε τα νώτα του και η Καλαμάτα, που ούτως ή άλλως είναι δύσκολη στο γκολ, δεν απείλησε ούτε μία στιγμή την εστία του Τσάμη, που ξεκίνησε βασικός στη θέση του Καβουσάκη. Μάλιστα, η δεύτερη ευκαιρία του αγώνα ήταν και αυτή για τον Αστέρα στο 24΄, με ένα σουτ του Ενγκουέμ λίγο έξω από την περιοχή που μπλόκαρε ο Γκόμεζ.

Ισοφάριση με τον ίδιο τρόπο

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52΄ η Καλαμάτα ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Ο Καμινιώτης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα βρήκε κάπου, άλλαξε λίγο πορεία και  κατέληξε στα δίχτυα του Τσάμη (1-1).  Από κει και πέρα, η Καλαμάτα με τον αέρα του γκολ προσπάθησε να πιέσει περισσότερο, αλλά ο Αστέρας ήταν καλά στημένος αμυντικά και δεν απειλήθηκε. Ούτε απείλησε όμως, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-1 μέχρι το τέλος.

Με το νέο έτος, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, στις 7 Ιανουαρίου, οι «βυσσινί» θα υποδεχτούν τη Ζάκυνθο.

 

Καλαμάτα: Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης (46΄ Καλογερόπουλος), Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος (83΄ Ρονκάτο), Τσεμπερίδης, Καμινιώτης, Γουερέ, Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος (76΄ Τσουλάκος).

Αστέρας: Τσάμης, Μπουζούρας (74΄ Μπαρμπαρούσης), Παπαδόπουλος, Ρόβας, Παγώνης, Κασνέτσι, Μπανούσης, Ενγκουέμ, Μαρουκάκης (89΄ Σταθάκης), Κέρι (90΄+ Σταθάτος), Τόρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος