FOLLOW US: facebook twitter

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ: Καλάθια αγάπης στο “Γ. Βασιλακόπουλος”

Ημερομηνία: 02-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επιτυχής ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ Βετεράνων Ελλάδας και Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας

Οι δύο ομάδες σε αναμνηστική φωτογραφία με τους εκπροσώπους του Σωματείου Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου «Γ.Βασιλακόπουλος», ο  αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στα πλαίσια του 18ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου. Αντιμέτωποι τέθηκαν Έλληνες παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που ανήκουν στο Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας με προπονητή τον Κώστα Σκίπη. Περίπου 1000 φίλοι του μπάσκετ παραβρέθηκαν στο κλειστό του Πύργου και τα έσοδα διατέθηκαν  στο Σωματείο Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας.

Η ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.

 

Πριν από την έναρξη του αγώνα διεξήχθησαν αγώνες Ακαδημιών ανάμεσα στον Ολυμπιονίκη, τον Πανηλειακό και τους Τιτάνες και ακολούθησαν βραβεύσεις. Ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, Αλέκος Γαλανόπουλος, τίμησαν το Γιάννη Ιωαννίδη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Επιπλέον, ο Αλέκος Γαλανόπουλος βράβευσε τον πρόεδρο του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, Χρήστο Κωνσταντινίδη όπως  και ο πρόεδρος του Σωματείου Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας, Παντελής Παναγιώτου. Τέλος, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας, Γιώργος Παπανικολόπουλος, τίμησε την ομάδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας.

Η στιγμή του τζάμπολ.

Το σκορ και οι ομάδες

Για την ιστορία οι Βετεράνοι επικράτησαν 97-44.

Για την ομάδα των Βετεράνων αγωνίστηκαν οι: Σιούτης, Μπουντούρης, Κωνσταντινίδης, Δανιήλ, Ασημακόπουλος, Παπαγιάννης, Γκαγκαλούδης, Μολφέτας, Βετούλας, Τζαλαλής, Γιαννουζάκος, Παπανικολάου.

Η ομάδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας.

 

Για την ομάδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας αγωνίστηκαν οι: Γάσπαρης, Ασημακόπουλος, Μαραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσάμης, Ρήγας, Τζουανόπουλος, Γεωργακάκος, Μπουμπουλης, Αθανασόπουλος, Μυλωνάκης, Σπυρόπουλος.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Πυργιώτης, Φίλιππος Νικολόπουλος και ο Σπύρος Σταθόπουλος, ενώ γιατρός της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Τερζόπουλος.

Στο ημίχρονο έλαβε χώρα χορευτικό από τη Σχολή Χορού «Dancing steps» της Μαρίας Πολίτη.

Οι βραβεύσεις

Ο Γαβρίλης Λιατσής βράβευσε τον Γιάννη Ιωαννίδη.

 

O Αλέκος Γαλανόπουλος τίμησε τον Γιάννη Ιωαννίδη.

 

Ο Παντελής Παναγιώτου βράβευσε τον πρόεδρο του Συλλ. Βετεράνων Καλαθοσφ. Ελλάδας, Χρήστο Κωνσταντινίδη.

 

Ο Γιώργος Παπανικολόπουλος βράβευσε την ομάδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος