FOLLOW US: facebook twitter

«Κακό του κεφαλιού» μας

Ημερομηνία: 26-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

katsifaras_spirtzis

Είναι προφανές ότι ο κ. Σπίτρζης είναι σφόδρα «ενοχλημένος» από τις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει ο Περιφερειάρχης σε σχέση με την Πατρών- Πύργου. Μιλώ για την προσπάθεια του κ. Κατσιφάρα να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο πολύπαθο έργο μέσω των επαφών που είχε με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων- υλοποιώντας σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου- και της ενημέρωσης τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το έργο, τόσο όσον αφορά τη καθυστέρηση της έναρξης του, όσο και την μη υποβολή του φακέλου προς έγκριση στην Ε.Ε., που αποτελεί προϋπόθεση για την ένταξη του έργου στη προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Και είναι προφανής η «ενόχληση» του υπουργού Υποδομών, αφού και στις δυο επισκέψεις που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα στη Δυτική Ελλάδα, απέφυγε επιδεικτικά οποιαδήποτε επικοινωνία και συνάντηση τόσο με τον Περιφερειάρχη όσο και με το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ίσως γιατί ο κ. Σπίρτζης, συνηθίζει να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, θεσμούς λαϊκής εκπροσώπησης, όπως αυτόν της Περιφερειακής Διοίκησης. Ιδίως αν ο τελευταίος έχει εκφράσει αμφιβολίες για την ορθότητα του σχεδιασμού του σε σχέση με το προαναφερόμενο έργο. Πολλώ μάλλον εάν έχει τολμήσει να κάνει κριτική για τις επιλογές του.

Και ας είναι επίσης προφανές ότι ο κ. Κατσιφάρας δεν έπραξε τίποτε περισσότερο παρά να εκφράσει τις αγωνίες μιας ολόκληρης κοινωνίας η οποία πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στο Μολώχ της ασφάλτου λόγω της διαχρονικής ανικανότητας της εκάστοτε ηγεσίας του υπουργείου υποδομών να βάλει σε ράγες υλοποίησης το πολύπαθο έργο.

Μας τιμωρεί ο κ. Σπίρτζης γιατί αγωνιούμε.

Μας τιμωρεί γιατί τολμήσαμε να αμφισβητήσουμε την ορθότητα των επιλογών του.

Γιατί εκφράσαμε κριτική στους σχεδιασμούς του και μας απαντά με την απαράδεκτη και μικρόψυχη συμπεριφορά του «κακό του κεφαλιού» σας, αφού έτσι θέλετε…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος