FOLLOW US: facebook twitter

Και επισήμως στο δήμο Ήλιδας το κάμπινγκ Κουρούτας

Ημερομηνία: 16-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Εκμισθώθηκε με απόφαση της ΕΤΑΔ στον δήμο για την φετινή σεζόν- Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ την Δευτέρα για έγκριση της απόφασης

Με απόφαση του Δ.Σ της ΕΤΑΔ, έγινε αποδεκτό το αίτημα του δήμου Ήλιδας για την απευθείας εκμίσθωση του κάμπινγκ Κουρούτας, στο δήμο Ήλιδας.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό, πραγματοποιείται κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας, τη Δευτέρα στις 8 το βράδυ στο ισόγειο της Παπαχριστοπούλειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας με μοναδικό θέμα συζήτησης την ημερήσια διάταξη το κάμπινγκ της Κουρούτας.

Συγκεκριμένα το θέμα αφορά την αποδοχή της προαναφερόμενης απόφασης  υπ΄ αρ. 4745/16.6.2017 απόφασης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤ.Α.Δ) Α.Ε, με θέμα ‘Εκμίσθωση τμήματος εμβαδού 22.590 τ.μ., τού με ΑΒΚ Δημοσίου ακινήτου Ν. Ηλείας (Κάμπινγκ Κουρούτας) στον Δήμο ΄Ηλιδας’ – Καθορισμός της διαδικασίας λειτουργίας και εκμετάλλευσης των υφισταμένων εγκαταστάσεων.

Η διάρκεια μίσθωσης του κάμπινγκ Κουρούτας λήγει στις 31-10-2017. Όσον αφορά το οικονομικό αντάλλαγμα, θα ισχύσουν οι ίδιοι όροι με το 2016 και κατά συνέπεια ο δήμος Ήλιδας οφείλει να καταβάλλει το 20% των ακαθάριστων εσόδων που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του κάμπινγκ, με ελάχιστο εγγυημένο μίσθωμα το ποσόν των 13.400 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί το αργότερο ως τις 15-11-2017.

Επι πλέον το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ αποφάσισε πως η Τεχνική Υπηρεσία της Εταιρίας σε συνεργασία με την αντίστοιχη υπηρεσία του δήμου Ήλιδας, θα προβεί στην σύνταξη μελέτης για την επισκευή και συντήρηση του κάμπινγκ που θα υποβληθεί στην ΕΤΑΔ το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου προς έγκριση.

Παράλληλα, θα προετοιμαστεί η προγραμματική σύμβαση συνεργασίας ΕΤΑΔ – Δήμου Ήλιδας ως προς την καθαριότητα- συντήρηση πρασίνου και την υποστήριξη της λειτουργίας του με μέριμνα του δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος