FOLLOW US: facebook twitter

«Καθάρισε» την πρόκριση ο Ξενοφών

Ημερομηνία: 09-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Προοδευτική-Ξενοφών  1-3

Ο Ξενοφών πέρασε νικηφόρα από τη Μανολάδα με 3-1 επί της Προοδευτικής και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας, αφού είναι σχεδόν απίθανο οι «μελανόλευκοι»  του Μάκη Πολίτη να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ στον επαναληπτικό της 1ης Μαρτίου. Ο Ξενοφών του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου ήταν πιο ουσιαστικός στις φάσεις που δημιούργησε και ευτύχησε να σκοράρει τρεις φορές. Το παιχνίδι ξεκίνησε με κακούς οιωνούς για την Προοδευτική, αφού μόλις στο 10ο λεπτό ο Ορλώφ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ανδρέα Κατσιμιτσίρη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23΄ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μπακατσέλου αλλά στο 35΄ ο Νικολετάκης ισοφάρισε με πλασέ, μετά από σύγχυση στην άμυνα του Ξενοφώντα. Ο Μπάρκας στο 43΄ έκλεψε τη μπάλα από τους αμυντικούς της Προοδευτικής και με πλασέ έγραψε το 1-2. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Μπουρλάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά από πάσα του Νικολετάκη βρέθηκε απέναντι από τον Κουτρουμπή αλλά ο τερματοφύλακας του Ξενοφώντα απέκρουσε σωτήρια. Ώσπου στο 75΄ κι ενώ η «Προο» είχε ανοιχτεί για την ισοφάριση, ο Μπάρκας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 1-3, που δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον Ξενοφώντα. Μάλιστα, ο ικανότατος σέντερ φορ των «ερυθρόλευκων» είχε στο 80΄ μια καλή κεφαλιά, που απέκρουσε προς της γραμμής αμυντικός της Προοδευτικής.

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Ορλώφ (12΄ λ.τρ.  Α. Κατσιμιτσίρης), Λιακόπουλος, Λ. Σάμαρης (60΄ Σπ. Βασιλόπουλος), Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Π. Σάμαρης, Λαζανάς (80΄ Πέρδικας), Παντελής, Μπουρλάκης, Νικολετάκης.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Ζαπάντης, Αναμουρλίδης, Παναγόπουλος, Τσάμπρας, Μπακατσέλος (75΄ Αλεξόπουλος), Ζούλης (46΄ Δαβουρλής), Μπάρκας, Μιλοσέφσκι (70΄ Κωνσταντόπουλος), Δημάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος