FOLLOW US: facebook twitter

ΚΑΕ Κόροιβος: «Περίεργο παιχνίδι εις βάρος μας, να το διερευνήσει η δικαιοσύνη»

Ημερομηνία: 16-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΚΑΕ Κόροιβος εξέδωσε νέα ανακοίνωση σήμερα, με αφορμή τα σενάρια που εμπλέκουν την ομάδα σε στοιχηματικά παιχνίδια. Παράλληλα, τονίζει πως την τελευταία αγωνιστική διαδραματίστηκε ένα περίεργο παιχνίδι εις βάρος του Κοροίβου και η αθλητική δικαιοσύνη καλείται να το διερευνήσει και να προφυλάξει την αξιοπιστία του αθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Αυτό που συνέβη την Κυριακή το βράδυ στο κλειστό της Ήλιδας ήταν κάτι αθλητικά πρωτόγνωρο για εμάς, ήταν κάτι που κυριολεκτικά μας σόκαρε και μας άφησε άφωνους, όπως και τον κόσμο μας που επί τέσσερα χρόνια ήταν δίπλα μας. Ακόμα και σήμερα αδυνατούμε να πιστέψουμε αυτό το αναπάντεχο γεγονός. Επί 3 ημέρες προσπαθούμε να κερδίσουμε την μάχη με τη θλίψη που μας έχει καταβάλει, χωρίς αυτό όμως να είναι εύκολο, απέχοντας συνειδητά από δηλώσεις που θα μπορούσαν να δυναμιτίσουν το κλίμα, θέλοντας να πιούμε όλο αυτό το πικρό ποτήρι μόνοι μας.

Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δεν μας το επιτρέπουν, διότι πολλοί προσπαθούν να δημιουργήσουν σενάρια και να μείνουν υπόνοιες μόνο για τη διοίκηση και το ρόλο της στον αγώνα της Κυριακής, επιτρέποντας σε υπεύθυνους και ανεύθυνους παράγοντες του αθλήματος να αφήνουν σκιές και να μας εμπλέκουν ακόμη και σε στοιχηματικά παιχνίδια.

Δηλώνουμε με τον πιο απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο, ότι απείχαμε, απέχουμε και θα απέχουμε συνειδητά από τέτοιου είδους κόλπα, διότι απλά δεν τζογάρουμε αυτό που αγαπάμε, την ομάδα μας, και καλούμε οποιαδήποτε αρμόδια αρχή να διερευνήσει εις βάθος κάθε τέτοια πτυχή.

Όλοι γνωρίζουμε, εμείς δυστυχώς εκ των υστέρων, ότι την τελευταία αγωνιστική σύμφωνα με αυτά που λέγονται στα μπασκετικά στέκια, έχει διαδραματιστεί ένα περίεργο παιχνίδι εις βάρος μας, όμως δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα το διερευνήσουμε. Υπάρχει η αθλητική δικαιοσύνη, η οποία και τα μέσα έχει και τον τρόπο να δώσει «φως» σε κάθε σκοτεινή πλευρά και να προφυλάξει την αξιοπιστία του αθλήματος.

Ο Κόροιβος προσπάθησε στα 4 χρόνια παρουσίας του στην Α1 να βάλει την σφραγίδα του, προβάλλοντας ένα διαφορετικό μοντέλο, το μοντέλο της αυτοδιαχείρισης και της συνολικής προσπάθειας, το τολμήσαμε, το εφαρμόσαμε. Σε πολλούς κύκλους εκτός λίγκας δεν άρεσε διότι τα συμφέροντα είναι πολλά και ο Κόροιβος ήταν κακό παράδειγμα. Εντός της λίγκας όμως πολλές ομάδες έβλεπαν με συμπάθεια την προσπάθεια μας.

Αποχωρούμε από τη STOIXIMAN.GR Basket League στην 7η θέση στην κατάταξη στα εισιτήρια των τεσσάρων σεζόν και ως πρώτη επαρχιακή ομάδα εκτός Πάτρας σε μέσο όρο. Δε δυσφημίσαμε το άθλημα, δε δημιουργήσαμε αντιπάθειες και αντιπαλότητες με τις άλλες ομάδες, δεν αδικήσαμε σκόπιμα κανέναν και γενικά αποφύγαμε τα σκοτεινά και δύσκολα μονοπάτια.

Ο Κόροιβος σε όλη την 11χρονη διαδρομή του από την Α1 ΕΣΚΑΗ μέχρι και τα 4 χρόνια της παραμονής του στην Α1, έκανε και λάθη, αδίκησε άθελά του και ανθρώπους, όμως έκανε μικρά και μεγάλα θαύματα για να φτάσει έως εδώ.

Με αυτές τις αρχές θα πορευτεί και τα επόμενα χρόνια, αρκετά σοφότερος, με τον υπέροχο κόσμο πλάι του, και σίγουρα δεν θα αργήσει η ώρα της μεγάλης επιστροφής…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος