FOLLOW US: facebook twitter

Κίνητρο 400 ευρώ για αγροτικούς ιατρούς στο Π.Ι. Φιγαλείας για να υπηρετήσουν στην απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Ηλείας

Ημερομηνία: 18-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Κίνητρο για την κάλυψη των δυο θέσεων αγροτικών ιατρών του Περιφερειακού Ιατρείου Φιγαλείας του Κ.Υ. Ζαχάρως, προσφέρει η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργείων Υγείας και Οικονομικών, που υπογράφηκε με την οποία, επεκτείνεται η απόφαση παροχής οικονομικών κινήτρων σε αγροτικούς ιατρούς (υπόχρεους και επί θητεία), οι οποίοι υπηρετούν ή θα διοριστούν σε 78 θέσεις Περιφερειακών Ιατρείων σε άγονες περιοχές.

Οι ιατροί αυτοί θα ενισχύονται με 400 € μηνιαίως.
«Με τη δράση αυτή, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, στοχεύει αφ’ ενός στην ενίσχυση των Δημόσιων Δομών Υγείας στις άγονες και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας και αφετέρου αναγνωρίζει και επιβραβεύει την συμβολή των ιατρών, που υπηρετούν στις περιοχές αυτές», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι θέσεις έρχονται να προστεθούν στις 311 που είχαν αποφασιστεί τον Ιούνιο του 2016, οπότε συνολικά οι επιδοτούμενες θέσεις ανέρχονται στις 389.
Η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσής της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Δυο θέσεις στα Κ.Υ. Ολυμπίας και Κρεστένων

Εξάλλου, η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα πέντε (75) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων. Όσον αφορά την Ηλεία προβλέπονται δύο θέσεις για την Υπηρεσία Καθαριότητας στα Κ.Υ Ολυμπίας και Κρεστένων με οχτάμηνες συμβάσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος