FOLLOW US: facebook twitter

Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ήλιδας: Παράσταση από την Πειραματική σκηνή

Ημερομηνία: 10-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η Θεατρική Ομάδα των εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ήλιδας (ΚΚΠΔΗ), ανεβάζει και φέτος τη θεατρική παράσταση της Πειραματικής Σκηνής.

Η φετινή παράσταση πραγματοποιείται την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και ώρα 21:00, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 21:00, και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 19:30 και 21:00 (διπλή παράσταση), στην Οικία Τατάνη στην Αμαλιάδα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Λίγα Λόγια για τα Θεατρικά έργα…

Φέτος η Πειραματική Σκηνή της Ομάδας Εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου ‘Ηλιδας, πραγματεύεται ζητήματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα από τέσσερα μονόπρακτα που παρουσιάζουν σκηνές από την καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου.

Σε μια εποχή που οι αξίες έχουν εξευτελιστεί – αθεράπευτα ρομαντικοί – αναζητάμε το νόημα της ζωής, την αξία των συναισθημάτων και την ουσία στις ανθρώπινες σχέσεις μέσα από δρώμενα που ελπίζουμε να κεντρίσουν ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας. Σχέσεις και αξίες για τις οποίες έρχεται η ώρα που οι άνθρωποι καλούμαστε να τις ζυγίσουμε, να αναθεωρήσουμε τα δεδομένα τους και να τις επαναπροσδιορίσουμε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος