FOLLOW US: facebook twitter

Κένταυρος-Λ. Αστέρας 0-3: Στην Α1 το Σκουροχώρι

Ημερομηνία: 30-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Λ. Αστέρας από το απόγευμα του Σαββάτου είναι επάξια στην Α1 Κατηγορία αφού κατόρθωσε μέσα στο γήπεδο Μαγούλας να επικρατήσει στην επανάληψη 3-0  του τοπικού Κενταύρου, που ξέμεινε από δυνάμεις. Οι γηπεδούχοι ό,τι είχαν να κάνουν το έκαναν στο α΄ ημίχρονο όταν διατήρησαν την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έδινε τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη νίκη. Ό,τι έκαναν το έκαναν σε δύο φάσεις, την πρώτη στο 25΄ όταν σουτ του Αγριδιώτη απέκρουσε σε κόρνερ ο Βυθούλκας και στο 27΄ όταν ο Κλάδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, χωρίς αποτέλεσμα στην επαναφορά της στο γήπεδο.

 

Καθάρισε στο β΄ μέρος

Η επανάληψη ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα του Ηρακλή Τσίπη, η οποία ειδοποίησε στο 48΄ με μία μεγάλη ευκαιρία του Βίκτωρα Σέφα, ο οποίος ελίχτηκε στην περιοχή αλλά το σουτ που έπιασε ήταν εντελώς άστοχο. Παραμόνευε όμως στη συνέχεια ο Καραντώνης, ο οποίος στο 62΄ και 64΄ με δύο σουτ έδωσε σταθερό προβάδισμα στο Λ. Αστέρα. Την πρώτη φορά όταν μπήκε στην περιοχή ανενόχλητος και πλάσαρε με επιτυχία τον εξελθόντα Γεωργίου (0-1). Και στο 64΄ όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ του Κένταυρου, πήρε μια αδέσποτη απόκρουση και πλάσαρε σωστά (0-2). Στο σημείο εκείνο “τελείωσαν” οι γηπεδούχοι, άδειασαν από ενέργεια και περίμεναν το μοιραίο που ήρθε στο 75΄ με ωραίο γκολ του Σέφα, που «αλώνισε» στην αντίπαλη περιοχή (0-3). Από κει και πέρα το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, οι μετέπειτα νικητές έκαναν και αλλαγές και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν. Ξεχώρισαν  από τους νικητές ο Βυθούλκας που είχε πολλές αποκρούσεις, Σέφα, Καραντώνης και το δίδυμο Τόλια-Βασιλακόπουλου. Από τους γηπεδούχους επέπλευσε ο Κλάδης. Καλή η διαιτησία του Β. Παναγόπουλου καθώς και των βοηθών Σταθόπουλου, Β. Τσάκαλη. Τον αγώνα είδαν πάνω από 200 φίλαθλοι και διέρρευσε σε αθλητικά πλαίσια.

Κένταυρος: Γεωργίου, Νανόπουλος, Τσιτσιρόπουλος, Καλαμαράς, Γκόρδης, Κλάδης, Καρβουνιάρης, Παναγιωτόπουλος (46΄ Τζόλος), Αβραμόπουλος, Στροφύλλας, Αγριδώτης.

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Νικολόπουλος (86΄ Φραγκούλης), Τσούνι (73΄ Αχαμνός), Ξενόφος, Βασιλακόπουλος, Τόλιας, Λιαρόπουλος , Σταματελάτος (78΄ Τσέλος), Καραντώνης (70΄ Μουρούτης), Σέφα, Τσάμης.

Π.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος