FOLLOW US: facebook twitter

«Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές μας»: Στην πανελλαδική απεργία συμμετέχει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πύργου

Ημερομηνία: 12-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η Διοίκηση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων  Πύργου αποφάσισε την συμμετοχή της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στο Εμπόριο την Κυριακή 14 Γενάρη 2018, ημέρα όπου τα καταστήματα θα είναι ξανά ανοικτά σύμφωνα με το μνημονιακό θεσμικό πλαίσιο.

Όπως τονίζει η πρόεδρος του Συλλόγου Χρύσα Ζούπη, για μια ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές, η Κυβέρνηση και οι μεγάλοι εργοδότες. «Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από 3 συνεχόμενες Κυριακές το Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η Μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν.4177/13), την οποία η Κυβέρνηση άφησε άθικτη.

Οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο δεν το βάζουμε κάτω! Συνεχίζουμε τον αγώνα και την αντίστασή μας να καταργηθούν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι που επιτρέπουν τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Συμμετέχουμε όλοι στην Απεργία του κλάδου, την ΚΥΡΙΑΚΗ 14.1.2018  και στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις των Σωματείων και των Εργατικών Κέντρων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος